Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Ο Ενρίκο Φάμπρο στον πάγκο της Καστοριάς !!!

Κάνοντας το καθιερωμένο σερφάρισμα στα αθλητικά portals πέσαμε στο ακόλουθο άρθρο του sport3.gr ,σύμφωνα με το οποίο η νέα διοίκηση της ομάδας έχει έρθει σε συμφωνία με τον έμπειρο Ιταλό τεχνικό και θεωρήσαμε σκόπιμο να το αναδημοσιεύσουμε!


Λίγες ώρες μετά την ανάληψη των ηνίων της Καστοριάς από τον Τάκη Δανιηλίδη, οι "γουναράδες" ολοκλήρωσαν την προφορική συμφωνία που είχαν συνάψει με προπονητή που την περασμένη σεζόν εργαζόταν σε ομάδα του Καμπιονάτο και στο παρελθόν έχει υπάρξει συνεργάτης στα τεχνικά επιτελεία των μεγαλύτερων ομάδων της γειτονικής χώρας.

Το όνομα του είναι Ενρίκο Φάμπρο και την περσινή σεζόν εργαζόταν στην ομάδα Νέων της Ασκολι! Στο παρελθόν ο 60χρονος τεχνικός έχει εργαστεί ακόμα στη Λοντιγκιάνι, τη Λάτσιο (τμήματα υποδομής), και στην Μουλούντια της Αλγερίας. Ο Φάμπρο έχει συμφωνήσει με τους «γουναράδες» και τη Δευτέρα θα έρθει στην Ελλάδα για να πιάσει κι επίσημα δουλειά. Για περισσότερες πληροφορίες για τον Ενρίκο Φάμπρο μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική ιστοσελίδα που διαθέτει (enricofabbro.com).

Στις προθέσεις των νέων διοικούντων είναι την ίδια ημέρα να πραγματοποιήσουν την επίσημη πρώτη, στο ΔΑΚ της Καστοριάς και να βρίσκονται εκεί 25 ποδοσφαιριστές, από τους πέντε που διαθέτει αυτή την στιγμή το ρόστερ των «γουναράδων». Εκτός από την περίπτωση του Νίκου Καλαφάτη, εξετάζεται ακόμα και η απόκτηση του 29χρονου αμυντικού του Ιωνικού Ακη Πέτρου. Ο παίκτης φαίνεται να βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο και της Ρόδου.

www.sport3.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου