Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

''Πεντακάθαρη'' η ΠΑΕ, θέμα ωρών η οριστικοποίηση της μεταβίβασης των μετοχών!

Όπως δήλωσε προ ολίγου στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό Kastoria FM 91.5 ο επί σειρά ετών λογιστής της ΠΑΕ Καστοριάς, κ. Ρούλης Παπαθωμάς, η ομάδα θα μεταβιβαστεί στου νέους επενδυτές καθαρή και δίχως καμία οικονομική εκκρεμόμητα, μιας και ο κ. Σπυρόπουλος ανέλαβε την αποπληρωμή των όποιων χρεών εμφανίστηκαν στο κλείσιμο της διαχειριστικής περιόδου στις 30-6-2009. Παράλληλα, ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ διαβεβαίωσε ότι θα διευθετηθούν και οι τελευταίες οικονομικές εκκρεμότητες στο ΙΚΑ και η κάλυψη τεσσάρων μακροπρόθεσμων επιταγών.

Στην ουσία όλα τα παραπάνω σημαίνουν ότι η ΠΑΕ όπως και καθ' όλη τη διάρκεια της διοίκησης του κ. Σπυρόπουλου έτσι και τώρα δεν χρωστάει σε τρίτους, γεγονός που ασφαλώς διευκολύνει το έργο της νέας διοίκησης.Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο κ. Σπυρόπουλος είχε κι άλλες προτάσεις ,ωστόσο ο ίδιος επιθυμούσε να δώσει την ομάδα σε καστοριανά και κυριώς αξιόπιστα χέρια ούτως ώστε να μην αμαυρωθεί το καλό όνομα της ομάδας.

Επιπλέον, σε σχετική ερώτηση του κ. Τομόπουλου σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Σπυρόπουλο στην απόφαση να αποχωρήσει, ο πρώην λογιστής της ΠΑΕ υποστήριξε πως το διάστημα των 7-8 ετών στο τιμόνι της ΠΑΕ ίσως να επέφερε τον κορεσμό και να δημιούργησε την ανάγκη στον κ. Σπυρόπουλο να αποστασιοποιηθεί απο τα διοικητικά ,χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα πάψει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας.

Κλείνοντας, ο κ. Παπαθωμάς διαβεβαίωσε ότι η οριστικοποίηση της μεταβίβασης των μετοχών είναι θέμα ωρών και το μόνο που μένει είναι η σύνταξη των συμβολαίων από τους νομικούς και η υπογραφή αυτών σήμερα το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου