Παρασκευή 31 Ιουλίου 2009

Μεταγραφική κινητικότητα στην Καστοριά, που ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Μάρτιν Τσέρνοχ!

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζεται η οργάνωση της ομάδας της Καστοριάς μιας και η νέα διοίκηση της ομάδας φαίνεται να έχει έρθει σε συμφωνία με αρκετούς παίκτες μεταξύ των οποίων ο Άκης Πέτρου, ο Μάρτιν Τσέρνοχ και ο νεαρός Ζήσης Νοδούλης.Για περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε το παρακάτω άρθρο από το sport3.gr


Μετά το κλείσιμο του κεφαλαίου του νέου προπονητή στην Καστοριά με τη συμφωνία που επετεύχθη με τον Ενρίκο Φάμπρο, σειρά παίρνει η μεταγραφική ενίσχυση, η οποία όπως προαναγγείλαμε από χθες θα είναι δυναμική και άμεση προκειμένου να συμπληρωθεί γρήγορα το ρόστερ.

Εκτός από τον Ακη Πέτρου που φαίνεται να είναι πολύ κοντά, οι «γουναράδες» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τον Μάρτιν Τσέρνοχ, ο οποίος τη Δευτέρα φτάνει στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο 32χρονος Τσέχος σέντερ φορ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν στην Ούλμεκ (ομάδα Β΄ Εθνικής της χώρας του) και στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Σλάβια Πράγας, Σπάρτα Τρνάβα, Βικτόρια Πλζεν, Πολιτέκνικα κ.α..

Στην Καστοριά θα συνεχίσει ακόμα την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια και ο 20χρονος στόπερ Ζήσης Νοδούλης, ο οποίος πρέρχεται από την ομάδα Νέων του Άρη. Παράλληλα, προτάθηκε στους «γουναράδες» και εξετάζεται η περίπτωση του Καμερουνέζου επιθετικού με γαλλικό διαβατήριο Ζακ Μπλονγκ, ο οποίος αγωνιζόταν στην Αγγλία και προέρχεται από της ακαδημίες της Χάβρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου