Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Καστοριά πέντε αστέρων...!


Φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Κορησού έδωσε η ομάδα της Καστοριάς, το απόγευμα του Σαββάτου στο βοηθητικό γήπεδο του Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς, στο οποίο οι ‘’γουναράδες’’ επικράτησαν με το εμφαντικό 5-1 αποδίδοντας κατά διαστήματα και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Αξίζει, εξαρχής, να σημειωθεί ότι στα θετικά συγκαταλέγεται η μαχητικότητα του συνόλου των ποδοσφαιριστών του κ. Πασχάλη Δημητρίου καθώς και η ζωηρότητα στο χώρο της επιθετικής γραμμής. Από την άλλη, τα όπλα που είχε και πάλι στη φαρέτρα του ο έμπειρος τεχνικός ήταν περιορισμένα αφού για διάφορους λόγους δεν αγωνίστηκαν  ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος ( στρατευμένος), Χαράλαμπος Χονδροματίδης ( δικαιολογημένος- προσωπικοί λόγοι), ο Μάνος Μαμάκης ( ήταν στο πάγκο-τραυματίας), καθώς και οι φοιτητές Κώστας Αμπαζής  & Δημήτρης Κεραμιδάς που βρίσκονται στις πατρίδες τους.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 39’, όταν ο Δημήτρης Βελλίδης έστειλε από το σημείο του πέναλτι τη μπάλα στα δίχτυα παρ’ ότι ο γκολκίπερ Δημητριάδης μάντεψε σωστά και απέκρουσε ελαφρώς το μπάλα δίχως όμως να της αλλάξει πορεία.

Η ισοφάριση για τους τυπικά γηπεδούχους ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ( 45’), όταν ο Θέμης Βελλίδης βγήκε σε τετ α τετ απέναντι στον Ευαγγελίδη ο οποίος απομάκρυνε αλλά στην επαναφορά ο Θάνος Μπορόζης πλάσαρε άνετα και έφερε την αναμέτρηση στα ίσα.

Δυο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ( 47’), ο Θέμης Βελλίδης έδωσε το προβάδισμα στην Καστοριά με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή σκοράροντας σε βάρος της πρώην ομάδας του ενώ δέκα λεπτά αργότερα ( 57’) ο Διονύσης Λίτσκας σημείωσε το 3-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Μάλιστα, ο αρχηγός της Καστοριάς σημείωσε και δεύτερο προσωπικό τέρμα και πάλι με ισχυρό σουτ αυτή τη φορά  έξω από τη μεγάλη περιοχή στο 61’, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μπάμπης Ζυπίδης διαμορφώνοντας με κοντινό πλασέ έπειτα από ασσίστ του Βελλίδη το τελικό 5-1.

Λίγο πριν από τη λήξη άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο καρδιοχτύπησαν μιας και ο εξαιρετικός σ’ όλο το παιχνίδι Φάνης Μήνος χτύπησε σε μια ανύποπτη στιγμή στο γόνατο και όλο το επιτελείο του ιστολογίου μας εύχεται ο πληθωρικός άσσος να μην έχει κάτι σοβαρό και να επανέλθει το συντομότερο στην αγωνιστική δράση.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του κ. Στυλιάδη, με βοηθούς τους κ.κ. Μπιντή και Βαρτανίδη.



   Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ
1
Δημητριάδης ( 46’ Μουρζίδης
1
Ευαγγελίδης
2
Μήνος
2
Μαρκόπουλος
3
Μπαμπάκος ( Βελλίδης Θεμ. 68’)
3
Βελλίδης Δημ.
4
Καλαφάτης
4
Λαζαρίδης ( 46’Γάκιας Σωτ.)
5
Πετρόπουλος
5
Τζαχαλής Αθ.( 46’ Τόλος)
6
Λίτσκας Κων.
6
Τζαχαλής Αργ.
7
Λίτσκας Διον.
7
Βλάχος ( 46’ Τόττας)
8
Στασινόπουλος ( 68’ Λίτσκας Κων.)
8
Μελλίδης ( 46' Μαυρομάτης)
9
Μπορόζης ( 48’ Ζυπίδης)
9
Παπαϊωαννίδης ( 46’ Γάκιας Παν.)
10
Μηλιάτης ( 48’ Μωυσιάδης)
10
Τσόπρας
11
Βελλίδης Θεμ. ( 61’ Ζικίδης)
11
Λιόλιος ( 46’ Γεωργιάδης)
Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου
Προπονητής: Σπύρος Μηλιάτης


Αναλυτικό ρεπορτάζ και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην εφημερίδα Ορίζοντες, την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου