Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Κανονικά οι προπονήσεις, παρά τις αναβολές επί αναβολών!


Για πολλοστή φορά αναβάλλονται αγώνες κυρίως του 3ου ομίλου λόγω του παγετού των τελευταίων ημερών Δυτική Μακεδονία και του χιονιού που έχει καλύψει τους αγωνιστικούς χώρους. Κατά συνέπεια, η Επιτροπή Πρωταθλήματος ανακοίνωσε ότι:

*Ο αγώνας Αστραπή Μεσοποταμίας-Πυρσός Γρεβενών (3ος όμιλος) αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 7/3 και ώρα 15.00 στο Δημ. Στ. Μεσοποταμίας.

*Ο αγώνας Καστοριά-Κοζάνη (3ος όμιλος) αναβάλλεται και ορίζεται να διεξαχθεί την Τετάρτη 7/3 και ώρα 15.00 στο ΟΑΚΑ Καστοριάς.

Aπό εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της Καστοριάς έχουν μεριμνήσει προκειμένου οι προπονήσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος να γίνονται σε όσο το δυνατόν καλύτερες συνθήκες μιας και οι αγωνιστικοί χώροι παραμένουν υπό την κάλυψη του χιονιού.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο τεχνικός του συλλόγου κ. Πασχάλης Δημητρίου καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα συμπαγές και μαχητικό σύνολο εντούτοις δεν λείπουν τα εμπόδια μιας και από την προπόνηση της Τρίτης απουσίασαν για προσωπικούς λόγους οι Δημήτρης Κεραμιδάς ( λείπει στην πατρίδα του), Νίκος Καλαφάτης, Βασίλης Δημητριάδης, Κώστας Αμπαζής & Μάνος Μαμάκης ενώ δεν προπονήθηκαν οι Θάνος Μπορόζης ( ασθενής) και Φάνης Μήνος ( τραυματίας).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου