Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Αναβολή-αγωνιστικά και διοικητικά

Μετά την αναβολή του σημερινού αγώνα με την Κοζάνη εντός έδρας, η προσοχή και η προετοιμασία της ομάδος στρέφεται για τον δύσκολο αγώνα εκτός έδρας κόντρα στην Ακαδημία Πλαταμώνα την Κυριακή που μας έρχεται και εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν κάτι που είναι πολύ πιθανό.

Στο στρατόπεδο των ερυθροκίτρινων επικρατεί πλέον αγωνιστική και διοικητική ηρεμία (κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα – Επιτέλους να ασχοληθούμε μόνο με αγωνιστικά θέματα) με τον τεχνικό της ομάδος Πασχάλη Δημητρίου να καταστρώνει τα σχέδια του έχοντας ως αρωγό στην τιτάνια αυτή προσπάθεια τον καταξιωμένο Θεόδωρο Ποντίκη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Στα διοικητικά με τα οποία ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που ασχολούμαστε, προχωράει γοργά η διαδικασία μεταβίβασης της ομάδος μας από τον κ. Αχιλλέα Σταμούλη και Δημήτρη Καφέ προς την ομάδα σωτηρίας που αποτελείται από τους κ.κ. Πετρόπουλο Τάκη, Ανδρεοπουλο Θωμά, Τσιτσήφα Γεώργιο, Κογιόπουλο Ιωάννη, Μπότσαρη Βασίλειο, Μακροζήση Ηλία, Σίσκο Νικόλαο και Νικολαίδη Βασίλειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου