Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Προς νέα αναβολή ο αγώνας πρωταθλήματος. Φιλικό με την Δόξα Κορησού το μεσημέρι του Σαββάτου!


Προς αναβολή οδεύει ο αγώνας Α.Γ.Σ. Καστοριά – Α.Ε. Περδίκκα, που είναι προγραμματισμένος να γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 15.00, στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς καθώς οαγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καστοριάς εξακολουθεί να σκεπασμένος από αρκετό χιόνι.


Έτσι, παρ' ότι η Επιτροπή Πρωταθλήματος  όρισε κανονικά την διαιτητική τριπλέτα, οι άνθρωποι της Καστοριάς θα ζητήσουν την αναβολή και αυτού του παιχνιδιού, παραθέτοντας στην Ομοσπονδία τις σχετικές φωτογραφίες και τη γνωμοδότηση των ανθρώπων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, κάτι που εκτός απροόπτου θα την αναγκάσει να προβεί στην αναβολή του παιχνιδιού.
Μάλιστα, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου να προσαρμοστούν στην αγωνιστική δράση οι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συνεννόηση με τους ανθρώπους της Δόξα Κορησού και θα δώσουν φιλικό παιχνίδι το μεσημέρι του Σαββάτου ( 14.00 μ.μ.) στο βοηθητικό του Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς. Από εκεί και πέρα, κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις του συλλόγου με τον τεχνικό κ. Πασχάλη Δημητρίου βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τους Φάνη Μήνο, Nίκο Καλαφάτη & Βασίλη Δημητριάδη να ολοκληρώνουν κανονικά το πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου