Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ανεστήθη...η Καστοριά ! ! !


Αν και η Κυριακή της Αναστάσεως δεν έχει έρθει ακόμη η ομάδα μας έκανε την πρώτη δική της Ανάσταση σήμερα στο ΔΑΚ Καστοριάς. Το τελικό 1-0 επί της ομάδας των Λευκαδίων αυτή την στιγμή είναι ότι πιο πολύτιμο για την ομάδα μας που πλέον έχει να ανεβεί έναν Γολγοθά αλλά πλέον το πιστεύουμε...

Δύσκολο να βρει κανείς σήμερα κάποιον ποδοσφαιριστή της Καστοριάς που να υστέρησε αφού και οι 14 έδωσαν σώμα και ψυχή και πήραν παλικαρίσια την νίκη αυτή. Μάλιστα η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη αξία επειδή επετεύχθη επί ενός αντιπάλου από τα φαβορί της κατηγορίας.

Δεν θα μπούμε στην λογική να αναλύσουμε την ατομική απόδοση των ποδοσφαιριστών μας αφού όλοι διακρίθηκαν εξίσου. Δεν περνάει όμως απαρατήρητη η συμμετοχή του πορτιέρο Βασίλη Δημητριάδη που κατέβασε ρολά όπου χρειάστηκε.

Να μην παραλείψουμε επίσης και την φοβερή συνεισφορά του τεχνικού διδύμου Πασχάλη Δημητρίου και Θεόδωρου Ποντίκη που με την τακτική και τις οδηγίες τους οδήγησαν τελικά την Καστοριά στην 2η νίκη της.

Μελανό σημείο του αγώνα η παρουσία περί των 50 οπαδών της ομάδος μας (και πολλούς λέμε), δείγμα της παγωμάρας που επικρατεί ακόμη. στους οπαδούς μας . Ας ελπίσουμε ότι αυτή η νίκη θα ζεστάνει τον κόσμο και σε συνδυασμό με το εισιτήριο που κοστίζει 5 € πλέον.

Στα αγωνιστικά τώρα:

Στο 5ο λεπτό πάσα "τρύπα" του Δημήτρη Στασινόπουλου από αριστερά στον σέντερ φορ Θέμη Βελλίδη, ο τελευταίας με ψύχραιμο - υποδειγματικό πλασέ κάνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα είχαμε εντυπωσιακές επεμβάσεις του Δημητριάδη στο 10ο, 43ο και 65ο λεπτό.

Χαρακτηριστικό επίσης του αγώνα ήταν τα τουλάχιστον 20 φάουλ που έδωσε ο διαιτητής του αγώνα εξώ από την περιοχή τα οποία όμως είτε σταματούσαν στους αμυντικούς, είτε στο Δημητριάδη.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε με τους:

Δημητριάδης, Μήνος, Μπαμπάκος, Αναγνωστόπουλος, Πετρόπουλος, Λίτσκας Κ.(Μωυσιάδης 80΄), Λίτσκας Δ., Καλαφάτης, Βελλίδης, Στασινόπουλος (Ζυπίδης 89'), Μπορόζης(Μηλιάτης 53')

Ο επόμενος αγώνας της ομάδος μας είναι την Κυριακή στην Αχλάδα Φλώρινας με τον τοπικό Ακρίτα όπου η νίκη επιβάλλεται για να έχει αξία και η σημερινή νίκη. Πληροφορίες μας λένε ότι οι ιθύνοντες της ομάδος με επικεφαλή τον κ. Τάκη Πετρόπουλο θα ναυλώσoουν δωρεάν λεωφορείο για όποιον φίλαθλο το επιθυμεί. Σε κάθε περίπτωση βέβαια ο κόσμος της ομάδος πρέπει να την στηρίξει και να αποτελεί από εδώ και πέρα τον 12ο της παίκτη. Ο δρόμος είναι μακρύς, Η σωτηρία δεν είναι εύκολη αλλά θα γίνει ευκολότερη αν ο κόσμος στηρίξει την ομάδα.

Τα αποτελέσματα:



15η Αγωνιστική
Ημερομηνία
Ομάδες
Αποτελέσματα
29/02/2012
Γρεβενά Αεράτα- Α.Ο. Κάστωρ
0-0
29/02/2012
Νάουσα-Κοζάνη
1-1
29/02/2012
Αλεξάνδρεια-Νίκη Αγκαθιάς
 3-0 α.α.
29/02/2012
Ακαδημία Πλαταμώνα-ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας
5-0
29/02/2012
Εθνικός Βατερού-Ακρίτας Αχλάδας
5-0
29/02/2012
ΑΕ Περδίκκα-Πυρσός Γρεβενών
0-0
29/02/2012
Καστοριά-Λευκάδια Ημαθίας
1-0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου