Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Μεγάλη ΝΙΚΗ:!!! ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΚΟΖΑΝΗ 1-0

Μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα μας με σκορ 1-0 επί της Κοζάνης, παρουσία 200 περίπου φιλάθλων.

Η ομάδα μας παρά την απουσία βασικών ποδοσφαιριστών (Καλαφάτης, Δημητριάδης, Στασινόπουλος) βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανταποκριθεί στο τόσο δύσκολο σημερινό ματς. Ο τεχνικός της ομάδος κ. Πασχάλης Δημητρίου έστησε άριστα την ομάδα και πήρε για μία ακόμη φορά άριστα στον τομέα της τακτικής.

Η νίκη αυτή είναι η συνεχόμενη και μας δίνει ελπίδες για την συνέχεια. Οι φίλαθλοι μας πρέπει να βοηθήσουν μαζικά πλέον την ομάδα. Η ομάδα μπορεί και πρέπει να σωθεί φέτος. με την βοήθεια όλου του νομού αυτό μπορεί να επιτευχθεί.

Στα αγωνιστικά:

Στο 10' λεπτό της συνάντησης σουτ του Αναγνωστόπουλου από το κέντρο η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Κοζάνη στην συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, πίεσε χωρίς όμως να δημιουργήσει φάσεις ουσίας. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο προπονητής της Κοζάνης κ. Παπαδόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Γιώργο Σικαλόπουλο.

Στο 88' ο Βασίλης Μηλιάτης έγραψε το 1-0 λυτρώνοντας την ομάδα μας. Το γκολ προήλθε μετά από σουτ του Μπάμπη Ζυπίδη (ο οποίος με την είσοδο του έδωσε φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή της ομάδος) στο δοκάρι και στην επιστροφή ο νεαρός Μηλιάτης αφού έκανε μία εκπληκτική προσποίηση σημείωσε με σουτ το 1-0. Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το 3ο γκολ του νεαρού μέσου στο φετινό πρωτάθλημα.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Κώστας Λίτσκας.

Να σημειώσουμε ότι για 10 λεπτά προς το τέλος του αγώνα διεκόπη το ματς λόγω επεισοδίων στους πάγκους των ομάδων με αποτέλεσμα την αποβολή των τεχνικών κ.κ. Δημητρίου και Παπαδόπουλου.

Η σύνθεση της ομάδος μας:


ΜΟΥΡΖΙΔΗΣ, ΜΠΟΡΟΖΗΣ, ΜΗΝΟΣ, ΛΙΤΣΚΑΣ Κ., ΛΙΤΣΚΑΣ Δ., ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΛΙΑΤΗΣ, ΒΕΛΛΙΔΗΣ(91' ΓΚΕΓΚΑΣ), ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ (60' ΜΠΑΜΠΑΚΟΣ), ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ (75 ΖΥΠΙΔΗΣ), ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.


Aναλυτικά, τααποτελέσματα των εξ’ αναβολής αγώνων.

Εξ’ αναβολής
Ημερομηνία
Ομάδες
Αποτελέσματα
07/03/2012
ΑΚΡΙΤΑΣ ΑΧΛΑΔΑΣ – Α.Ο. ΚΑΣΤΩΡ
2-5
07/03/2012
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ
2-1
07/03/2012
ΓΡΕΒΕΝΑ ΑΕΡΑΤΑ- Α.Ε. ΠΕΡΔΙΚΚΑ
0-0
07/03/2012
Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΟΖΑΝΗ
1-0
07/03/2012
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
0-1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου