Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Άρθρο του Kastoria-fcnews: "Να γίνουμε 500++..."


Οι δέκα έγιναν πενήντα, και οι πενήντα έγιναν διακόσιοι. Αυτοί λοιπόν οι διακόσιοι πρέπει να γίνουν 500 την άλλη φορά, στο επόμενο εντός έδρας ματς, και αν γίνεται και περισσότεροι. Το γεγονός ότι οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο μας έκαναν κατάθεση ψυχής την Τετάρτη που μας πέρασε οφείλεται και σε αυτό. Συζητώντας με ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τόνισαν ότι από ένα σημείο και μετά έπαιζε ο κόσμος και όχι εμείς. Έτσι όλοι έφυγαν συγκινημένοι και χαρούμενοι από το γήπεδο με την εμφάνιση της ομάδος μας.

Αν όμως στο συγκεκριμένο ματς το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό πάλι οι οπαδοί μας θα φεύγανε χαρούμενοι αφού είδαν μια Καστοριά που αν μη τι άλλο, ήταν συγκλονιστική (για να περιγράψουμε τα πράγματα όπως τα είπε ο προπονητής μας).

Το λέμε και θα το λέμε συνέχεια. Τα παιδιά αυτά που παίζουν χωρίς λεφτά για την ομάδα πρέπει να τα ενισχύσουμε με την παρουσία μας. Το αξίζουν διότι φέρονται επαγγελματικά. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το τεχνικό επιτελείο μας.

Κοντά σε αυτούς υπάρχουν και μέλη της διοίκησης που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τα λειτουργικά έξοδα. Αν λοιπόν στο επόμενο ματς έχουμε 500 οπαδούς μας στο γήπεδο, με 5 ευρώ το εισιτήριο, και με 400 εισιτήρια έχουμε είσπραξη 2.000 € που είναι 2 εξοδολόγια διαιτησίας και μία μετάβαση σε εκτός έδρας παιχνίδι. Αυτό αν μη τι άλλο βοηθά, κάποιους ανθρώπους που αιμορραγούν οικονομικά σήμερα, και αυτό σημαίνει ότι βάζουν λεφτά επειδή αγαπάνε την ομάδα. Ξέρουμε ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι αλλά πρέπει όλοι να βοηθήσουμε έστω και με τα 5 ευρώ. Ας εκτιμήσουμε και ας σεβαστούμε λοιπόν εκτός των άλλων ότι κάποιοι άνθρωποι βάζουν χρήματα από το υστέρημα τους για να κρατάνε την ΚΑΣΤΟΡΙΑ μας ζωντανή στον ποδοσφαιρικό χάρτη και ας βοηθήσουμε.

Να μην λησμονήσουμε βέβαια να πούμε ότι υπάρχουν και μέλη της διοίκησης που δεν μπορούν να συμβάλλουν οικονομικά, αλλά προσφέρουν τον πολύτιμο χρόνο τους για αυτή την ομάδα και μάλιστα χωρίς κανένα μα κανένα οικονομικό κίνητρο ή αντάλλαγμα σήμερα και στο μέλλον. Ένα μεγάλο μπράβο και σε αυτούς που προσφέρουν αυτό που μπορούν. Την ψυχή τους….

Παίκτες – τεχνικό επιτελείο και μέλη της διοίκησης πλέον το πιστεύουν ότι μπορούμε να σωθούμε. Ας το πιστέψουμε και όλοι εμείς και ας γεμίσουμε το γήπεδο μας. Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ είναι έτοιμη να μας προσφέρει και πάλι ΧΑΡΕΣ!!!! Ας την στηρίξουμε ΟΛΟΙ-ΤΩΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου