Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Υπόθεση της Κορησού...... (ΑΧΛΑΔΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-4)

Σε υπόθεση των Κορησιωτών,  Θέμη Βελλίδη και Βασίλη Μηλιάτη εξελίχθηκε ο αγώνας της ομάδος μας στον Αχλάδα με τον τοπικό Ακρίτα όπου η ομάδα μας επικράτησε με 1-4.

Οι Κορησιώτες πέτυχαν τα 3 πρώτα από τα 4 γκολ της Καστοριάς (το άλλο ο Δημήτρης Κεραμίδας) και χάρισαν στην ομάδα μας το πολύτιμο τρίποντο που είναι το 2ο συνεχόμενο.

Έτσι η ομάδα μας αν και βρίσκεται ακόμη πίσω στην βαθμολογία ελπίζει σε κάτι καλύτερο στο μέλλον που δεν είναι άλλο από την τελική της σωτηρία κάτι που πρέπει να είναι ο στόχος της, κόντρα σε όσους την έχουν καταδικασμένη από τώρα.

Στα αγωνιστικά:

Στο 7ο λεπτό σέντρα - σουτ του Βελλίδη από αριστερά, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 15ο λεπτό ο Βελλίδης από αριστερά με σουτ έγραψε το 0-1.

Στο 47ο λεπτό με εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ο Μηλιάτης έγραψε το 0-2. Ήταν το πρώτο γκολ του νεαρού Κορησιώτη χαφ για λογαριασμό της ομάδος μας, την φετινή χρονιά.

Στο 59ο ο Ντίνου μείωσε το σκορ σε 1-2.

Στο 77ο λεπτό ο Μηλιάτης με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-3 επιτυγχάνοντας το 2ο του προσωπικό γκολ

Στο 82ο λεπτό ο Κεραμίδας με έξοχη ατομική ενέργεια έγραψε το 1-4.

Η σύνθεση της ομάδας μας:

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΛΙΤΣΚΑΣ Κ.(ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ 51'), ΛΙΤΣΚΑΣ Δ., ΒΕΛΛΙΔΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ, ΜΗΛΙΑΤΗΣ(ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ 81'), ΜΠΑΜΠΑΚΟΣ, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΟΡΟΖΗΣ, ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ(ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ 86').

***Μετά τον αγώνα ο προπονητής της ομάδος μας κ. Πασχάλης Δημητρίου δήλωσε για το παιχνίδι στο Kastoria - FC News τα ακόλουθα: '' Ήταν ένα ματς το οποίο το αντιμετωπίσαμε με την δέουσα σοβαρότητα και το κέρδος από αυτό είναι εκτός από τους 3 βαθμούς της νίκης και το γεγονός ότι δεν είχαμε τραυματισμούς ή τιμωρίες. Το γεγονός επίσης ότι ο Θεοφάνης Μήνος θα είναι στο επόμενο αγώνα μαζί μας αυτό είναι πολύ καλό. Η συνέχεια είναι δύσκολη αλλά θα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και θα αγωνιζόμαστε για την νίκη''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου