Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

''Επτάψυχη'' η Καστοριά στην Αγκαθιά, διατήρησε ζωντανό το όνειρο της ανόδου !


Γράφει ο συνεργάτης μας : Χαράλαμπος Ζυπίδης


Νίκη ‘’χρυσάφι’’ σημείωσε σήμερα το απόγευμα ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ πέρασαν δια πυρός και σιδήρου από την καυτή έδρα της Αγκαθιάς επικρατώντας της τοπικής Νίκης με το πολύτιμο 1-2, αποτέλεσμα το οποίο σε συνδυασμό με τις απώλειες βαθμών του πρωτοπόρου Βατανιακού ( 1-1 με τη Λεπτοκαρυά) και του Εθνικού Βατερού ( έχασε 1-0 από τον Εθνικό Κατερίνης) έφεραν την ομάδα μας σε απόσταση 6 βαθμών από την κορυφή ( όσοι είναι και η τιμωρία από τα περσινά γεγονότα) αναθερμαίνοντας και πάλι το όνειρο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος !

Κατ’ αρχάς, θα πρέπει να σημειωθεί πως σ’ ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα της Καστοριάς δεν έλαβε της καλύτερης δυνατής φιλοξενίας μιας και το όλο κλίμα στις εξέδρες του δημοτικού γηπέδου της Αγκαθιάς ήταν δυναμιτισμένο, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό ώστε να εμποδίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας από το αποδώσουν κατά διαστήματα υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο και να ‘’δραπετεύσουν’’ με το θριαμβευτικό αποτέλεσμα της νίκης…

Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως για ένα ακόμα παιχνίδι την παράσταση έκλεψαν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος και Νίκος Τζιώτζης, οι οποίοι σημείωσαν τα τέρματα της ‘’ερυθροκίτρινης θύελλας’’ , ενώ ήταν πασιφανές πως και το σύνολο των υπολοίπων ποδοσφαιριστών προέβη σε μια ψυχωμένη και παλικαρίσσια εμφάνιση καταβάλλοντας επί χόρτου όσο πάθος και ψυχή είχαν διαθέσιμα.

Στα αρνητικά , πάντως, θα μπορούσε να σημειωθεί πως μετά τη σημερινή αναμέτρηση η ομάδα μας παρουσιάζεται αποδεκατισμένη ενόψει του επόμενου κρίσιμου παιχνιδιού με τον πρωτοπόρο Βατανιακό , μιας και οι Στάθης Αλεξανδρίδης, Νίκος Τζιώτζης, Διονύσης Λίτσκας και Αντώνης Πετρόπουλος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής λόγω καρτών ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αργύρη Μπάτζιου και του Νίκου Φλίνδρη που κλήθηκαν να παρουσιαστούν στο στρατό.

Αποτελεί ταπεινή μας άποψη πως οι παραπάνω συνθήκες καθιστούν επιβεβλημένη την αναπροσαρμογή ορισμένων καταστάσεων που έχουν διαμορφωθεί στις τάξεις του συλλόγου, αφού η κρισιμότητα της αναμέτρησης καθιστά κάτι παραπάνω από επιτακτική την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης την ερχόμενη Κυριακή.

Η πρόταση μας , λοιπόν, προς τον πρόεδρο της ομάδας κ. Αχιλλέα Σταμούλη και γενικότερα προς το σύσσωμο διοικητικό συμβούλιο έχει να κάνει με την επανεξέταση των υποθέσεων του Νίκου Καλαφάτη και του Γιώργου Μαντζάνα, δυο ποδοσφαιριστών που από σωρεία παρεξηγήσεων, ίσως και αθέλητων, έμειναν εκτός ομάδας εντούτοις η διαμόρφωση των συνθηκών επιβάλλει τη λήψη προσαρμοστικών μέτρων…

Eίναι κοινή πεποίθηση όλων των φιλάθλων της ομάδας μας πως ο ‘’καπετάνιος’’ της ομάδας μας έχοντας αποδείξει όλους αυτούς τους μήνες πως διαθέτει την ικανότητα και το απαραίτητο σθένος να φέρει σε πέρας κάθε δύσκολη αποστολή, έτσι και τώρα θα δείξει μεγαλοψυχία αλλά και ευελιξία σαν ηγέτης ενισχύοντας με τα δυο προαναφερθέντα ‘’ όπλα’’ τη ‘’φαρέτρα’’ της ‘’ερυθροκίτρινης αρμάδας’’...

Πρόεδρε, ο κόσμος σε στηρίζει, ήταν, είναι και θα είναι μαζί σου όποια και να είναι η τελική θέση που θα καταλάβει η ομάδα μας. Παρ’ όλα αυτά, δεν θα ήταν κρίμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία που παρουσιάζεται στην ομάδα μας να μειώσει ακόμα περισσότερο την απόσταση για την κορυφή…; Οι επιλογές κι οι αποφάσεις είναι στα χέρια σου… όπως και η μερίδα του λέοντος της επικείμενης επιτυχίας και των συνακόλουθων επαίνων, εφόσον η λογική αφήσει κατά μέρος τους εγωισμούς !

Το φύλλο του αγώνα:


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Αγώνας Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 3ος Όμιλος, 19ηαγωνιστική

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011 Ώρα έναρξης:15.00 Γήπεδο:Δημοτικό γήπεδο Aγκαθιάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

1

ΚΥΡΟΥ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

2

ΚΟΥΚΛΗΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

3

ΠΑΤΡΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

4

ΠΑΤΡΙΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

5

ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ

5

ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν.

6

ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

7

ΜΕΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

8

ΒΑΛΔΗΡ

8

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

9

ΤΣΟΥΠΡΟΣ

9

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

10

ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ

10

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

11

ΜΠΑΚΑΝΟΣ

11

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΡΥΣΟΥ

12

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β. - - > ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. 77’

13

ΤΣΑΡΤΣΑΡΗΣ - - > ΝΤΑΜΤΣΙΟΣ 77’

13

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

14

ΜΑΡΟΥΔΑΣ

14

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ. - - > ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. 89’

15

ΚΙΤΣΑΣ

15

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

16

ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

16

ΣΙΜΟΣ Ν.

17

ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

17

ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ. - - > ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν. 93’

18

ΚΑΡΟΛΙΔΗΣ

18

ΓΚΟΥΡΛΙΑΣ Β.

Προπονητής: Γιάννης Κυριλλίδης

Προπονητής: Τσούκλης Πέτρος

Σκόρερς: 18΄Λαμπριανίδης // 3΄Παπαδόπουλος Δημ., 82΄Τζιώτζης Κίτρινες: 30΄Πατρίκας Γρηγ., 35΄Βαλδήρ // 40΄Τζιώτζης, 51΄Λίτσκας, 62΄Τσούκλης
Κόκκινες: 43΄Κουκούλης, 65΄Βαλδήρ-2η κίτρινη / / 78΄Λίτσκας - 2η κίτρινη, 82΄Πετρόπουλος (στον πάγκο)

Διαιτητής: Δαμιανίδης Γιώργος Βοηθοί: Παπαδόπουλος Ηλίας , Περιβόλης Πασχάλης Σ.Δ.Π. Μακεδονίας

Το φιλμ του αγώνα:

‘’Φτωχό’’ σε παραγωγικότητα ήταν το παιχνίδι που διαδραματίστηκε στο δημοτικό γήπεδο Αγκαθιάς με την ομάδα της Καστοριάς να αιφνιδιάζει τους γηπεδούχους μόλις στο 3’, όταν ο Τζιώτζης τροφοδότησε υποδειγματικά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο κι αυτός με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκόρ για τους φιλοξενούμενους!

Η απάντηση από την πλευρά των γηπεδούχων ήρθε στο 18’ όταν ο Λαμπριανίδης επεχείρησε ασύλληπτο σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Σίσκου. Στο 33’ ασθενές χτύπημα φάουλ του Φλίνδρη μπλόκαρε άνετα ο γκολκίπερ Κύρου. Δύο λεπτά αργότερα, ο Τσούκλης επεχείρησε απευθείας φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλόκαρε το πλασέ του Τζιώτζη στο 67’, ενώ ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ‘’λύτρωσε’’ τους ‘’γουναράδες’’ τρία λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης όταν εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Τσούκλη και με έξυπνη προβολή έδωσε μια τεράστιας σημασίας νίκη στην ομάδα του!

Ιδιαίτερα σχολαστικός ήταν ο κ. Δαμιανίδης Γιώργος και οι βοηθοί του κ.κ. Παπαδόπουλος Ηλίας & Περιβόλης Πασχάλης, άπαντες του Σ.Δ.Π. Μακεδονίας.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Παρελθόν από τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς ο Γιώργος Μαντζάνας !


Δεν λέει να κοπάσει το ''κύμα'' φυγής που έχει ξεσπάσει στις τάξεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς καθώς μετά την αποχώρηση του αρχηγού Νίκου Καλαφάτη, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από το ερυθροκίτρινο στρατόπεδο και ο Γιώργος Μαντζάνας !

Επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου δεν έχει υπάρξει, εντούτοις σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να σταματήσει να λαμβάνει μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας, με τους λόγους αυτής της απόφασης να έχουν να κάνουν καθαρά με την μη έντιμη και ορθή συμπεριφορά τόσο σ' επίπεδοορισμένων συμφωνιών όσο και σ' επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων από την πλευρά των ιθυνόντων...

Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως η εν λόγω είδηση ήρθε σαν '' κεραυνός εν αιθρία'' να ταράξει και πάλι τα λιμνάζοντα νερά στο χώρο της ομάδας, μιας και είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Καστοριανής καταγωγής ποδοσφαιριστής τρέφει κάτι παραπάνω από αισθήματα αγάπης για την ομάδα, κάτι που γινόταν εμφανές σε κάθε παιχνίδι όπου και ''μάτωνε'' τη φανέλα καταθέντοντας στην κυριολεξία εντός αγωνιστικού χώρου απήθμενο πάθος και μαχητικότητα!

Δεδομένων και των υπολοίπων γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει, εύκολα συμπεραίνει κανείς πως τα πάντα στις τάξεις του συλλόγου αυτή τη στιγμή βρίσκονται σ' ένα ''τεντωμένο σκοινί'' , με το ''κοινό μυστικό'' της δυσαρέσκιας μερίδας ποδοσφαιριστών να αρχίζει πλέον να λαμβάνει υλική υπόσταση με τη μορφή αποχωρήσεων και την ομάδα να αγωνίζεται αύριο στην Αγκαθιά σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει εν πολλοίς τις βλέψεις της για άνοδο στην ανώτερη τη τάξει κατηγορία...

Αποτελεί προσωπική μας πεποίθηση πως όπως σε κάθε ποδοσφαιρική οικογένεια, έτσι και σ' αυτήν της Καστοριάς, τέτοιου είδους περιστατικά θα πρέπει να περιορίζονται σ' επίπεδο ''αποδυτηρίων'' και να βρίσκουν επίλυσης εν τη γενέσει τους. Παρ' όλα αυτά, ταπεινής μας άποψη αποτελεί πως σ' αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος θα ήταν σκόπιμο οι δύο πλευρές και ειδικά οι διοικούντες ( ως υπεύθυνοι για την τήρηση της εύρυθμης λειτουργίας και την κάλυψη αναγκών των ποδοσφαιριστών της ομάδας) να ''ρίξουν νερό στο κρασί'' τους ούτως ώστε να μην χαθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής- κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Καστοριάς, όπως είναι ο Γιώργος Μαντζάνας...!

* Να σημειωθεί πως ο πολυτάλαντος ποδοσφαιριστής είχε μέχρι στιγμής 16 συμμετοχές σ' επίσημες αναμετρήσεις ( Πρωτάθλημα και Κύπελλο) έχοντας σημειώσει 3 τέρματα !

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αποκλειστικό: ''Χάλασε'' του Τσέλλιου, στροφή σ' άλλες λύσεις για την τεχνική ηγεσία της Καστοριάς !


Με το θέμα του προπονητή να μένει μετέωρο θα ταξιδέψει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην Αγκαθιά , μιας και παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Σταμούλης είχε σωρεία επαφών ολόκληρη την εβδομάδα με προπονητές εντός και εκτός Καστοριάς, δεν κατέληξε σε κάποια οριστική απόφαση. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ναυάγησε οριστικά η περίπτωση του Νίκου Τσέλλιου, καθώς ο έμπειρος τεχνικός επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις , που δεν θα του επέτρεπαν να βρίσκεται στην πόλη της Καστοριάς και ως εκ τούτου η εν λόγω επιλογή ( ήταν μάλιστα πρώτος στη σχετική λίστα) εγκαταλείπεται...

Από και πέρα, η αναζήτηση του αντικαταστάτη του κ. Αντώνη Νικολαϊδη συνεχίζεται με την δέουσα προσοχή αφού ο πρόεδρος του συλλόγου επιθυμεί να αποφύγει τις βεβιασμένες και επιπόλαιες κινήσεις, ενώ η ομάδα θα παραταχθεί στην Κυριακάτικη αναμέτρηση υπό τις οδηγίες του Πέτρου Τσούκλη και του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όπερ εγένετο και στον αγώνα με την Πεντάβρυσο. Αγωνιστικά προβλήματα στο ''ερυθροκίτρινο στρατόπεδο΄΄ δεν υπάρχουν , με τον Στάθη Αλεξανδρίδη να αποτελεί τη μοναδική απουσία των ''γουναράδων'' καθώς ο ταλαντούχος φορ θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Κλείνοντας, αξίζει να επισημανθεί ότι από το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ανακοινώνεται πως όποιος φίλαθλος επιθυμεί να στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας στην Κυριακάτικη ζωτικής σημασίας αναμέτρηση με τη Νίκη Αγκαθιάς θα μπορεί να ταξιδέψει με το λεοφωρείο της αποστολής που θα ξεκινήσει στις 11.15 το πρωί της Κυριακής από το Δημοτικό στάδιο της πόλης!

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Κι όμως είναι ακόμα εδώ . . . ! ! !


Γράφει ο συνεργάτης του Kastoria- FC News: Χαράλαμπος Ζυπίδης


Την πρώτη του νίκη για το 2011 πέτυχε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς ,καθώς οι ‘’γουναράδες’’ ξέσπασαν στην κυριολεξία απέναντι στην ανήμπορη να αντισταθεί Πεντάβρυσο, την οποία και φιλοδώρησαν έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση με 5 τέρματα παίρνοντας την άτυπη ρεβάνς του α΄γύρου (όπου είχαν χάσει με 1-0)!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας της Καστοριάς ήταν ο Αντώνης Πετρόπουλος ο οποίος σκόραρε δις ανοίγοντας και κλείνοντας το χορό των τερμάτων, δίνοντας πολλές απαντήσεις για το μέγεθος της ποδοσφαιρικής τους αξίας ενώ σε μεγάλη μέρα βρέθηκαν οι Νίκος Τζιώτζης και Δημήτρης Παπαδόπουλος, οι οποίοι μαζί με την ψυχωμένη εμφάνιση των υπολοίπων συμπαικτών τους οδήγησαν την ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ στο ρόζ φύλλο αγώνα μετά από τρεις ‘’μαύρες’’ αγωνιστικές…

Αξίζει , μάλιστα, να αναφερθεί πως στην σημερινή αναμέτρηση έκανε το ντεμπούτο σ’ αγώνα πρωταθλήματος ο φέρελπις Νίκος Σίμος δίνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον, ενώ ο υπηρεσιακός προπονητής Πέτρος Τσούκλης παρέταξε υποδειγματικά τους ποδοσφαιριστές με την αρωγή του προέδρου κ. Αχιλλέα Σταμούλή. Κλείνοντας, εξελίξεις στο θέμα του προπονητή αναμένονται εντός των επόμενων ημερών, αν όχι ωρών, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα είναι από το χώρο του Καστοριανού ποδοσφαίρου.

Επόμενος σταθμός για την ομάδα της Καστοριάς είναι η Αγκαθιά, την ερχόμενη Κυριακή, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει εν πολλοίς τους στόχους της ομάδας μας για το υπόλοιπο της σεζόν ενώ όλοι στην ακριτική πόλη ‘’ζουν κι αναπνέουν’’ για το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Βατανιακό.

Το φύλλο του αγώνα


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 18 η αγωνιστική

Kυριακή 23 Ιανουαρίου 2011 Ώρα έναρξης: 15.00Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Α.Σ. ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΔΕΛΛΙΟΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΜΙΝΟΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

4

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

5

ΜΠΟΡΟΖΗΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Θ.

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

7

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

8

ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν.

8

ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ

9

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.

9

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

10

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

10

ΝΙΚΟΛΑΟΥ

11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

11

ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Ι.

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

12

ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ - - > ΝΙΚΟΛΑΟΥ 46’

13

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. - - > ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ. 68’

13

ΤΖΙΒΑΡΑΣ

14

ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ Σ. - - > ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν. 52’

14

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ - - > ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ 72’

15

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

15

16

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

16

ΜΑΣΜΑΝΙΔΗΣ - - > ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ Θ. 82’

17

ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ Γ.

17

ΤΖΕΛΛΙΟΣ

18

ΣΙΜΟΣ Ν. - - > ΣΑΒΒΑΪΔΗΣ Δ. 74’

18

ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ

Προπονητής: Πέτρος Τσούκλης

Προπονητής: Κων/νος Καρασούλας

Σκόρερς: 17΄, 88΄Πετρόπουλος, 37΄Παπαδόπουλος Δημ., 41΄Αναγνωστόπουλος, 43΄Τζιώτζης Κίτρινες: 84΄Πετρόπουλος//49΄Μπορόζης, 60΄Γρηγοριάδης Θεοφ., 89΄Αντωνιάδης

Το φίλμ του αγώνα:

Δυναμικά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι ‘’γηπεδούχοι’’ οι οποίοι απείλησαν σε δύο απανωτές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή τον έμπειρο Νίκο Τζιώτζη στο 2’ και στο 4’, χωρίς όμως κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα. Στο 6’ ο Λίτσκας τροφοδότησε τον Αντώνη Πετρόπουλο, με το σουτ του τελευταίου να βρίσκει στο κάθετο δοκάρι ενώ απευθείας φάουλ του Τάντση μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Δέλλιος στο 16’.

Τον γόρδιο δεσμό έλυσε στο επόμενο λεπτό ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα και μ' ένα αριστουργηματικό γυριστό σουτ, από αυτά που μόνο στα Ευρωπαικά γήπεδα και σε κορυφαίο επίπεδο μπορεί να δει κανείς, ‘’κάρφωσε’’ την μπάλα τα δίχτυα και έδιωξε το άγχος από τους συμπαίκτες του.

Στο 19’ κεφαλιά του Αναγνωστόπουλου έπειτα από σέντρα του Τζιώτζη κατέληξε λίγο άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Τσαμτσάκη. Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Γιάννη Γρηγοριάδη ‘’τράνταξε’’ το οριζόντιο δοκάρι του Σίσκου. Στο 37’ ο Τζιώτζης τροφοδότησε υποδειγματικά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ο οποίος με εξαιρετική κεφαλιά έκανε διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, τέρμα το οποίο μάλιστα ο αρχηγός της ομάδας δεν πανηγυρίσε μιας και η Πεντάβρυσος ήταν η ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά…

Στο 41’ έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό των Τζιώτζη, Πετρόπουλου και Αναγνωστόπουλου, ο τελευταίος πλάσαρε μέσα από την μεγάλη περιοχή και με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού και του αντίπαλου τερματοφύλακα έστειλε την μπάλα για Τρίτη φορά στα δίχτυα της Πενταβρύσου! Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Νίκος Τζιώτζης έπειτα από μια από τις γνωστές του επελάσεις από τα δεξιά πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με εξαιρετικό πλασέ διαμόρφωσε το 4-0 στο 43’, σκορ με το οποίο οι ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμό έπεσε, με τον Τζιώτζη να απειλεί τον Δέλλιο στο 47’ χωρίς κάποιο αποτέλεσμα, ενώ ο Σίσκος μπλόκαρε άνετα το σουτ του Γρηγοριάδη στο 53’. Το χορό των τερμάτων έκλεισε στο 88’ ο Αντώνης Πετρόπουλος, ο οποίος με εξαιρετικό πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της ομάδας του δίνοντας πολλές απαντήσεις για τις διαστάσεις του ταλέντου και της αδιαφμισβήτητης ποδοσφαιρικής του αξίας!

Άριστη η διαιτησία του κ. Αλατζά και των βοηθών του κ.κ. Μανωλάκη και Μαυρίδη, άπαντες του Σ.Δ.Π. Πέλλας.