Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς- Α.Σ. Πεντάβρυσος

Υπό τις οδηγίες του Πέτρου Τσούκλη, ο οποίος είναι τιμωρημένος και δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση και υπό τη στήριξη του συμπαίκτη του Δημήτρη Παπαδόπουλου που είχε την επιμέλεια της εκγύμνασης της ομάδας μετά την αποχώρηση των κ.κ. Γκιάτα και Πετσώνη, θα υποδεχθεί αύριο Κυριακή 23/01/2011 ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς την ομάδα της Πενταβρύσου στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου και στη ρεβάνς του 1-0 της πρεμιέρας του πρωταθλήματος..

Είναι , μάλιστα, χαρακτηριστικό πως παρά το ότι πολλά θέματα και δη αυτό του προπονητή τελούν σε εκκρεμότητα, άπαντες στο ‘’ερυθροκίτρινο’’ στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το αποτέλεσμα της νίκης , ούτως ώστε να αποκτήσουν το πρώτο τρίποντο για τη νέα χρονιά και να βάλουν πάλι πλώρη …για την κορυφή!

Στην προσπάθεια αυτή, πέρα από τον ‘’ιθύνοντα νου’’ Πέτρο Τσούκλη, οι ‘’γουναράδες’’ θα στερηθούν των υπηρεσιών του Στάθη Αλεξανδρίδη ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη από τις συνολικά τέσσερις αγωνιστικές λόγω της τιμωρίας που αποκόμισε τον αγώνα με την Αλεξάνδρεια. Η αναμέτρηση αναμένεται να ξεκινήσει στις 15.00 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς με διαιτητή τον κ. Π. Αλατζά και βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μανωλάκη, Θ. Μαυρίδη άπαντες του Σ.Δ.Π. Πέλλας.

Από εκεί και πέρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται από όλους η συνέντευξη τύπου που αναμένεται να παραχωρήσει ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Σταμούλης δύο ώρες πριν από το παιχνίδι, με τη μερίδα του λέοντος των φιλάθλων να ‘’καίγεται’’ να μάθει αναφορικά με το τι μέλλει γενέσθαι στα τεκταινόμενα του συλλόγου !

Το επιτελείο του ιστολογίου μας θα δώσει φυσικά το παρόν στην συνέντευξη τύπου του ‘’καπετάνιου’’ της ομάδας μας και θα σας ενημερώσει σχετικά τόσο για το περιεχόμενο των λεγομένων του , όσο και για την ζωντανή λεπτό προς λεπτό εξέλιξη της αναμέτρησης απέναντι στην Πεντάβρυσο!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΣΒΟΡΩΝΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ

ΓΑΛΑΤΙΝΗ ΚΟΖ. - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ – ΚΑΣΤΩΡ

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜ. - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦ

ΣΕΙΡΗΝΑ ΓΡΕΒ. – ΝΑΟΥΣΑ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΑΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ

ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ- ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου