Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Α.Γ.Σ. Καστοριάς - Πυρσός Γρεβενών


Nα ξεχάσει γρήγορα τα…Ραγκουτσάρια καλείται ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ πρόκειται να υποδεχθούν αύριο, Κυριακή 9 Ιανουαρίου του 2011, τον Πυρσό Γρεβενών στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος, που θα κρίνει μάλιστα σε αρκετά μεγάλο βαθμό την εξέλιξη του πρωταθλήματος και την κατάσταση στο ‘’ρετιρέ’’ της βαθμολογίας.

Αγωνιστικά προβλήματα στο ‘’ερυθροκίτρινο στρατόπεδο’’ δεν υπάρχουν με τον τεχνικό της ομάδας κ. Αντώνη Νικολαϊδη να υπολογίζει στο σύνολο των ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένου και του πληθωρικού Νίκου Καλαφάτη, για την αυριανή αναμέτρηση , στην οποία οι τρεις βαθμοί της νίκης αποτελούν μονόδρομο και αυτοσκοπό!

Μάλιστα, ο κ. Νικολαϊδης σε δηλώσεις του αναφορικά με την αυριανή αναμέτρηση στο www.periferiako.com ανέφερε τα εξής: "Καταρχάς θέλω να ευχηθώ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους. Πάνω από όλα ο κόσμος να έχει Υγεία. Αναφορικά με την Καστοριά το 2011 δεν θα αλλάξει κάτι. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να έχουμε μία καλή πορεία, όπως αξίζει να έχει ένας τέτοιος σύλλογος. Το επόμενο παιχνίδι το θεωρώ το πιο δύσκολο της φετινής σαιζόν. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, αλλά αυτό δεν θα είναι και τόσο εύκολο. Και ο λόγος; Η μεγάλη αγωνιστική απραξία. Δεν ξέρω σε τι ετοιμότητα είναι οι παίκτες μου, όπως και κανείς προπονητής. Όλοι φοβούνται ένα ματς μετά από μία διακοπή. Όμως είμαι αισιόδοξος για το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα".

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15.00 το μεσημέρι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καστοριάς, με διαιτητή τον κ. Τσιάκος Σπυρ. Με βοηθούς τους κ.κ. Κιάπε Μιχ. Μαραζόπουλο Κων.άπαντες του Σ.Δ.Π. Θεσπρωτίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:

Γαλατινή Κοζάνης -Εθνικός Κατερίνης

Αρης Λόφων-Σβορώνος

Λευκάδια Ημαθίας-Αλεξάνδρεια

Σειρήνα Γρεβενών -Εθνικός Βατερού

Καστοριά-Πυρσός Γρεβενών

Βατανιακός-Κάστορας

Ολυμπος Λεπτοκαρυάς -Μακεδονικός Φούφα

Νίκη Αγκαθιάς-Νάουσα

ΑΣ Πεντάβρυσου-ΑΕ Σιάτιστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου