Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Αποκλειστικό: ''Χάλασε'' του Τσέλλιου, στροφή σ' άλλες λύσεις για την τεχνική ηγεσία της Καστοριάς !


Με το θέμα του προπονητή να μένει μετέωρο θα ταξιδέψει ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς στην Αγκαθιά , μιας και παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αχιλλέας Σταμούλης είχε σωρεία επαφών ολόκληρη την εβδομάδα με προπονητές εντός και εκτός Καστοριάς, δεν κατέληξε σε κάποια οριστική απόφαση. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ναυάγησε οριστικά η περίπτωση του Νίκου Τσέλλιου, καθώς ο έμπειρος τεχνικός επικαλέστηκε επαγγελματικές υποχρεώσεις , που δεν θα του επέτρεπαν να βρίσκεται στην πόλη της Καστοριάς και ως εκ τούτου η εν λόγω επιλογή ( ήταν μάλιστα πρώτος στη σχετική λίστα) εγκαταλείπεται...

Από και πέρα, η αναζήτηση του αντικαταστάτη του κ. Αντώνη Νικολαϊδη συνεχίζεται με την δέουσα προσοχή αφού ο πρόεδρος του συλλόγου επιθυμεί να αποφύγει τις βεβιασμένες και επιπόλαιες κινήσεις, ενώ η ομάδα θα παραταχθεί στην Κυριακάτικη αναμέτρηση υπό τις οδηγίες του Πέτρου Τσούκλη και του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όπερ εγένετο και στον αγώνα με την Πεντάβρυσο. Αγωνιστικά προβλήματα στο ''ερυθροκίτρινο στρατόπεδο΄΄ δεν υπάρχουν , με τον Στάθη Αλεξανδρίδη να αποτελεί τη μοναδική απουσία των ''γουναράδων'' καθώς ο ταλαντούχος φορ θα εκτίσει την τρίτη από τις τέσσερις αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Κλείνοντας, αξίζει να επισημανθεί ότι από το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. Καστοριάς ανακοινώνεται πως όποιος φίλαθλος επιθυμεί να στηρίξει από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της ομάδας στην Κυριακάτικη ζωτικής σημασίας αναμέτρηση με τη Νίκη Αγκαθιάς θα μπορεί να ταξιδέψει με το λεοφωρείο της αποστολής που θα ξεκινήσει στις 11.15 το πρωί της Κυριακής από το Δημοτικό στάδιο της πόλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου