Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Πέρασαν τα Θεοφάνεια, έμειναν οι... Καλικάτζαροι!


Δεν τα κατάφερε ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς στο ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής, καθώς οι ‘’γουναράδες’’ παραχώρησαν λευκή ισοπαλία ( 0 – 0) στον Πυρσό Γρεβενών παρ’ ότι ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δημιούργησαν ουκ ολίγες απειλητικές φάσεις στα καρέ των φιλοξενουμένων. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως σ’ αρνητικό πρωταγωνιστή εξελίχθηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης, ο οποίος με την όλη του συμπεριφορά ήταν ανεκτικός απέναντι στο προκλητικό κι αντιαθλητικό παιχνίδι των ποδοσφαιριστών της φιλοξενούμενης ομάδας, ενώ αρνήθηκε τον καταλογισμό ενός καθαρού πέναλτι , έπειτα από πασιφανή παράβαση ( επαφή της μπάλας με το χέρι) από αμυντικό του Πυρσού μέσα στη μεγάλη περιοχή στο 87’.

Παρ’ όλα αυτά, η ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ διατηρήθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα εκμεταλλευόμενη τα στραβοπατήματα της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας μ’ αντιπάλους την Νίκη Αγκαθιάς και τα Λευκάδια Ημαθίας αντίστοιχα. Ακλόνητος παρέμεινε στην κορυφή ο Βατανιακός, που έκαμψε με 2-1 την αντίσταση του Α.Ο. Κάστωρ, ενώ στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται ο Εθνικός Βατερού που ‘’άλωσε’’ το μεγάλο Σειρήνι Γρεβενών..

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής:

Βατανιακός-Κάστωρ ΑΟ 2-1

Νίκη Αγκαθιάς – Νάουσα 2-1

Καστοριά- Πυρσός Γρεβενών 0-0

Άρης Λόφων Σβορώνος Διακοπή

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς- Μακεδονικός Φούφα 0-0

Λευκάδια Ημαθίας- Αλεξάνδρεια 2-1

Α.Σ. Πεντάβρυσος – Α.Ε. Σιάτιστας 3-0

ΑΜΣ Γαλατινής-Εθνικός Κατερίνης 2-0

Σειρήνα Γρεβενών-Εθνικός Βατερού

*Θυμίζουμε ότι την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011, θα διεξαχθεί εμβόλιμα η αναβληθείσα 15η αγωνιστική , με την ομάδα της Καστοριάς να ταξιδεύει στην Αλεξάνδρεια, ώστε να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι-σταθμό για την κατάκτηση της κορυφής!

Το φύλλο του αγώνα:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

3ος όμιλος Περιφερειακού Πρωταθλήματος, 16 η αγωνιστική

Kυριακή 09 Ιανουαρίου 2011 Ώρα έναρξης: 15.00 Γήπεδο:Ο.Α.Κ.Α Καστοριάς

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

1

ΣΙΣΚΟΣ Α.

1

ΡΩΣΣΗΣ

2

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ.

2

ΔΕΛΗΜΠΑΣΗΣ

3

ΤΑΝΤΣΗΣ Π.

3

ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

4

ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Χ.

4

ΚΟΖΑΚΤΣΟΓΛΟΥ

5

ΛΙΤΣΚΑΣ Δ.

5

ΠΑΤΣΙΔΗΣ

6

ΣΑΒΒΑΙΔΗΣ Δ.

6

ΣΕΡΕΤΗΣ

7

ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ.

7

ΓΕΩΡΓΙΟΥ

8

ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ Ν.

8

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ

9

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε

9

ΜΠΟΛΛΟΣ

10

ΤΣΟΥΚΛΗΣ Π.

10

ΔΟΥΜΑΣ

11

ΤΖΙΩΤΖΗΣ Ν.

11

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Α Ν Α Π Λ Η Ρ Ω Μ Α Τ Ι Κ Ο Ι

12

ΜΠΑΤΖΙΟΣ Α.

12

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ - - > ΓΕΩΡΓΙΟΥ 80’

13

ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ Γ. - - > ΤΣΑΜΤΣΑΚΗΣ Γ. 62’

13

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ

14

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. - - > ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ε.78’

14

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ - - >

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 86'

15

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Β.

15

ΜΑΚΡΗΣ

16

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Β.

16

ΤΖΙΩΡΑΣ - - > ΔΟΥΜΑΣ 72’

17

ΦΛΙΝΔΡΗΣ Ν. - - > ΛΙΤΣΚΑΣ Δ. 72’

17

ΤΣΙΟΛΑΣ

18

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ Α.

18

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Προπονητής: Αντώνης Νικολαίδης

Προπονητής: Γιάννης Σαμαράς

Σκόρερς:

Κίτρινες: Λίτσκας Δ. 50’ Μαντζάνας Γ. 62’,Διαιτητής:Τσιάκος Σπυρ. Βοηθοί: Κιαππές Μιχ. , Μαραζόπουλος Κων/νος

Το φιλμ του αγώνα:

Πιο ορεξάτοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι γηπεδούχοι, με τον Τσούκλη να τροφοδοτεί τον Αλεξανδρίδη κι ο τελευταίος να αστοχεί σε τετ α τετ στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ στο 3’. Πέντε λεπτά αργότερα, απειλητική σέντρα- σουτ του Τζιώτζη απομάκρυνε σωτήρια σε κόρνερ ο Κοζάκτσογλου, ενώ το αριστοτεχνικά εκτελεσμένα χτύπημα φάουλ του Τζιώτζη απομάκρυνε μ’ υπερένταση ο τερματοφύλακας Ρώσσης στο 12’.

Στο 23’ ο Ελευθερίου δεν ήταν αρκετά ψύχραιμος αστοχώντας σε τετ α τετ, ενώ το μακρινό σουτ του Καλαφάτη κατέληξε λίγο άουτ στο 30’. Στο 44’ φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων με πρωταγωνιστές τους Τζιώτζη και Αλεξανδρίδη, έληξε χωρίς κάποιο ουσιώδες αποτέλεσμα.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός παραγωγής ευκαιριών έπεσε με την ένταση και τα σκληρά μαρκαρίσματα να έχουν την τιμητική τους. Στο 55’ γυριστό σουτ του Τζιώτζη απεσώβησε ενστικτωδώς ο αντίπαλος πορτιέρο. Στο 67’ ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε για δυο λεπτά τον αγώνα δίνοντας υπέρμετρη βαρύτητα σ’ ορισμένες προκλήσεις της εξέδρας, ενώ στο 77’ καλοζυγισμένο σουτ του Γιώργου Μαντζάνα κατέληξε λίγο άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων γινόταν όλο και εντονότερη, αλλά οι προσπάθειες του Αντώνη Πετρόπουλου τόσο στο 82’ όσο και στο 86’ δεν απέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο 87’ έπειτα από συνεχείς εναλλαγές στο χώρο της άμυνας των φιλοξενουμένων, η μπάλα προσέκρουσε σε εκτεθειμένο χέρι αμυντικού , αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα…

Επιεικώς απαράδεκτη η διαιτησία του κ.Τσιάκου Σπυρ. Και των βοηθών του κ.κ. Κιαπέ Μιχ. Και Μαραζόπουλου Κων/νου, άπαντες του Σ.Δ.Π. Θεσπρωτίας. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 400 φίλαθλοι της Καστοριάς, με τους οργανωμένους οπαδούς ( Warriors) να κάνουν για ακόμα μια φορά αισθητή την παρουσία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου