Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Παρελθόν από τον Α.Γ.Σ. Καστοριάς ο Γιώργος Μαντζάνας !


Δεν λέει να κοπάσει το ''κύμα'' φυγής που έχει ξεσπάσει στις τάξεις του Α.Γ.Σ. Καστοριάς καθώς μετά την αποχώρηση του αρχηγού Νίκου Καλαφάτη, παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από το ερυθροκίτρινο στρατόπεδο και ο Γιώργος Μαντζάνας !

Επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του συλλόγου δεν έχει υπάρξει, εντούτοις σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να σταματήσει να λαμβάνει μέρος στις υποχρεώσεις της ομάδας, με τους λόγους αυτής της απόφασης να έχουν να κάνουν καθαρά με την μη έντιμη και ορθή συμπεριφορά τόσο σ' επίπεδοορισμένων συμφωνιών όσο και σ' επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων από την πλευρά των ιθυνόντων...

Αξίζει , μάλιστα, να σημειωθεί πως η εν λόγω είδηση ήρθε σαν '' κεραυνός εν αιθρία'' να ταράξει και πάλι τα λιμνάζοντα νερά στο χώρο της ομάδας, μιας και είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Καστοριανής καταγωγής ποδοσφαιριστής τρέφει κάτι παραπάνω από αισθήματα αγάπης για την ομάδα, κάτι που γινόταν εμφανές σε κάθε παιχνίδι όπου και ''μάτωνε'' τη φανέλα καταθέντοντας στην κυριολεξία εντός αγωνιστικού χώρου απήθμενο πάθος και μαχητικότητα!

Δεδομένων και των υπολοίπων γεγονότων που έχουν μεσολαβήσει, εύκολα συμπεραίνει κανείς πως τα πάντα στις τάξεις του συλλόγου αυτή τη στιγμή βρίσκονται σ' ένα ''τεντωμένο σκοινί'' , με το ''κοινό μυστικό'' της δυσαρέσκιας μερίδας ποδοσφαιριστών να αρχίζει πλέον να λαμβάνει υλική υπόσταση με τη μορφή αποχωρήσεων και την ομάδα να αγωνίζεται αύριο στην Αγκαθιά σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει εν πολλοίς τις βλέψεις της για άνοδο στην ανώτερη τη τάξει κατηγορία...

Αποτελεί προσωπική μας πεποίθηση πως όπως σε κάθε ποδοσφαιρική οικογένεια, έτσι και σ' αυτήν της Καστοριάς, τέτοιου είδους περιστατικά θα πρέπει να περιορίζονται σ' επίπεδο ''αποδυτηρίων'' και να βρίσκουν επίλυσης εν τη γενέσει τους. Παρ' όλα αυτά, ταπεινής μας άποψη αποτελεί πως σ' αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος θα ήταν σκόπιμο οι δύο πλευρές και ειδικά οι διοικούντες ( ως υπεύθυνοι για την τήρηση της εύρυθμης λειτουργίας και την κάλυψη αναγκών των ποδοσφαιριστών της ομάδας) να ''ρίξουν νερό στο κρασί'' τους ούτως ώστε να μην χαθεί ακόμα ένας ποδοσφαιριστής- κεφάλαιο για το ποδόσφαιρο της Καστοριάς, όπως είναι ο Γιώργος Μαντζάνας...!

* Να σημειωθεί πως ο πολυτάλαντος ποδοσφαιριστής είχε μέχρι στιγμής 16 συμμετοχές σ' επίσημες αναμετρήσεις ( Πρωτάθλημα και Κύπελλο) έχοντας σημειώσει 3 τέρματα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου