Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Το Kastoria-FC News δωρίζεται στην Επιτροπή Σύστασης Λέσχης Φίλων Καστοριάς!


Αλλαγή σελίδας είχαμε το πρωί της Πέμπτης  16 Αυγούστου 2012 για το Kastoria-FC News, μιας και το ιστολόγιο που  αφορά αποκλειστικά τα θέματα της ομάδας της Καστοριάς κι έχει ήδη συμπληρώσει τρία χρόνια λειτουργίας δόθηκε υπό της μορφή…δωρεάς σε μια ομάδα ανθρώπων οι οποίοι επιθυμούν και οραματίζονται να δημιουργήσουν τη ‘’ Λέσχη Φίλων Καστοριάς’’.

Στην εν λόγω συνάντηση με την ‘’Επιτροπή Σύστασης Λέσχης  Φίλων Καστοριάς’’  το ιστολόγιο μας εκπροσώπησε το απερχόμενο πλέον μέλος, Ιωσήφ Χατζητιμοθέου που αφού αρχικά εντυπωσιάστηκε με τις ιδέες και το σχεδιασμό της συγκεκριμένης ομάδας ανθρώπων, πρότεινε στα υπόλοιπα μέλη του ιστολογίου τη δωρεά της συγκεκριμένης σελίδας σ’ αυτήν την αξιέπαινη κίνηση.

Η πρόταση έγινε δεκτή από το σύνολο των μελών του ιστολογίου και ως εκ τούτου, από σήμερα η παρούσα σελίδα θα εκφράζει αποκλειστικά και μόνο τους ανθρώπους και τις προθέσεις της ‘’Επιτροπής Σύστασης Λέσχης Φίλων Καστοριάς’’. Όπως είναι φυσικό, κύριο μέλημα της Επιτροπής είναι η σε βάθος χρόνου σύσταση μιας Λέσχης που θα απαρτίζεται από τους απανταχού φίλους της ομάδας της Καστοριάς με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

Έτσι, γίνεται αντιληπτό ότι το Kastoria-FC News περνάει σε μια νέα εποχή όπου τα ενημερωτικού χαρακτήρα  δημοσιεύματα θα αντικατασταθούν από τοποθετήσεις οπαδικού καθαρά χαρακτήρα. Κλείνοντας,  σε ένα πρώτο στάδιο ένα από τα μέλη του Kastoria- FC News θα συμμετέχει στις ενέργειες της εν λόγω επιτροπής και θα διαθέτει πρόσβαση στο ιστολόγιο για καθαρά τυπικούς λόγους ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ιστολογίου δεν θα έχουν καμία απολύτως  συμμετοχή.

ΥΓ: Ως απερχόμενοι διαχειριστές  του ιστολογίου, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολυπληθείς φίλους της ομάδας μας που τα τελευταία τρία χρόνια μας έδιναν νόημα και κίνητρο να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό ως φορείς της ενημέρωσης. Τους παροτρύνουμε, λοιπόν, να στηρίξουν τις προσπάθειες που θα γίνουν στο εγγύς μέλλον για την σύσταση της ‘’Λέσχης Φίλων Καστοριάς’’ και να μην αφήσουν απροστάτευτη την ομάδα μας σ’ αυτή τη δύσκολη καμπή της ιστορίας της. 

1 σχόλιο: