Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Παρέμειναν πιστοί οι Αντώνης Πετρόπουλος και Κωνσταντίνος Λίτσκας !




Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο θα  φοράει την ερυθροκίτρινη φανέλα της Καστοριάς ο Αντώνης Πετρόπουλος, που συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες του συλλόγου και θα ηγηθεί της προσπάθειας…αναγέννησης του ιστορικού συλλόγου από τις στάχτες του!

Ιδιαίτερες συστάσεις για τον Αντώνη Πετρόπουλο δεν είναι απαραίτητες που αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2009 από τον Παναργειακό του Άργους Ορεστικού και έχει αγωνιστεί με την ομάδα μας σε  52 συνολικά επίσημους αγώνες. Πιο συγκεκριμένα, έχει αγωνιστεί σε 3 αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής ( 2009-2010), ενώ την επόμενη αγωνιστική περίοδο ( 2010-2011) είχε 26  συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο.

Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί ότι ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ( σ.σ. γεννηθείς στις 28 Μαρτίου του 1988) την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε σε  21 ( και όχι σε 18 όπως λένε κάποιοι) παιχνίδια πρωταθλήματος καθώς και σε 2 αγώνες κυπέλλου. Με τη φανέλα της Καστοριάς ο πληθωρικός ποδοσφαιριστής έχει σημειώσει συνολικά επτά ( 7) τέρματα σε αγώνες του Περιφερειακού Πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, τη συνεργασία του με την Καστοριά ανανέωσε και ο Κωνσταντίνος Λίτσκας που είναι 20 ετών ( σ.σ. γεννηθείς στις 2 Ιανουαρίου του 1992) και έχει ως ιδιαίτερα προσόντα αφενός το ότι μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις της μεσαίας και της αμυντικής γραμμής και αφετέρου την ιδιαίτερη μαχητικότητα του. Αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Κάστορα και πραγματοποίησε 14 ( και όχι 11  όπως λένε κάποιοι) συμμετοχές στο πρωτάθλημα σημειώνοντας μάλιστα ένα τέρμα στην αναμέτρηση Α.Γ.Σ. Καστοριά – Α.Ε. Περδίκκα 2-3. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου