Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Εξελίξεις που αφορούν την πορεία του ιστολογίου μας


Συνάντηση με τα 2 βασικά μέλη της επιτροπής δημιουργίας Λέσχης φίλων Καστοριάς είχαν χθες αργά το βράδυ τα μέλη του ιστολογίου μας πλην του Ιωσήφ Χατζητιμοθέου που έχει απεμπλακεί  οριστικά  από αυτό δίνοντας στα υπόλοιπα μέλη την εν λευκώ διαχείριση του.  Στην συνάντηση αυτή η  επιτροπή αποκάλυψε τα σχέδια της σε σχέση με την δημιουργία της λέσχης και έλαβε από τα μέλη του ιστολογίου μας τις απαραίτητες νομικές γνώσεις ώστε να προχωρήσει στην σχετική σύσταση. Τα μέλη του ιστολογίου μας χορήγησαν στην επιτροπή σχέδιο καταστατικού για την σύσταση της λέσχης. Σε 1η  φάση συμφωνήθηκε ότι κανένα από τα μέλη του ιστολογίου δεν θα συμμετάσχει στην λέσχη για ευνόητους λόγους. Το βασικό βέβαια και κυρίαρχο θέμα για τα μέλη του ιστολογίου είναι το τι θα γίνει με το ιστολόγιο. Μετά λοιπόν από τον διάλογο  συμφωνήθηκαν αρχικά τα εξής:

  1. Να φιλοξενηθεί η λέσχη για λίγο χρονικό διάστημα στο ιστολόγιο kastoria-fcnnews μέχρις ότου αποκτήσει δική της ιστοσελίδα.
  2. Τα άρθρα που θα δημοσιεύονται στο ιστολόγιο, το διάστημα της φιλοξενίας να φιλτράρονται από συγκεκριμένο μέλος του ιστολογίου αλλά και από τα μέλη της επιτροπής πριν αναρτηθούν.
  3. Μόλις δημιουργηθεί η ιστοσελίδα της λέσχης να παραχωρηθεί οριστικά το ιστολόγιο σε αυτήν με την συμφωνία ότι στο ιστολόγιο θα δημοσιεύονται μόνο ιστορικά άρθρα, αφιερώματα, και κείμενα που αφορούν αγωνιστικά και διοικητικά θέματα.
  4. Να μην δημοσιεύονται στο ιστολόγιο άρθρα υβριστικού περιεχομένου.
  5. Οποιοδήποτε από τα 5 μέλη του ιστολογίου θα μπορεί να δημιουργεί νέα ιστολόγια ή ιστοσελίδες που αφορούν την ομάδα της Καστοριάς.
  6. Η λέσχη θα έχει το δικαίωμα να δημοσιεύει ότι άρθρο επιθυμεί στην ιστοσελίδα που θα δημιουργήσει και με όποιο περιεχόμενο επιθυμεί. Σε καμία περίπτωση μέλος του ιστολογίου δεν θα έχει δικαίωμα να δημοσιεύει άρθρα για την ομάδα στην ιστοσελίδα της λέσχης.
  7. Σε περίπτωση που δεν θα δημιουργηθεί τελικά η λέσχη το ιστολόγιο θα παραχωρηθεί δωρεάν σε όποιον ενδιαφερθεί για αυτό.
  8. Τα μέλη της υπό σύσταση  λέσχης δεσμεύονται ότι δεν θα απαιτήσουν ποτέ και από οιαδήποτε διοίκηση της ομάδος της Καστοριάς χρήματα για να προβάλλουν την ομάδα ή να παρέχουν οποιαδήποτε υπηρεσία. Αυτή εξάλλου είναι και η φιλοσοφία των μελών του ιστολογίου – να απορρίπτουν μετά βδελυγμίας ανθρώπους που είναι έμμισθοι παράγοντες και πληρώνονται από τον εκάστοτε πρόεδρο για να προβάλλουν την ομάδα.
  9. Ουδεμία ευθύνη θα  φέρει οποιοδήποτε μέλος του ιστολογίου για τα γραφόμενα στην νέα ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί. Η ευθύνη ανήκει μόνο στου δημιουργούς της λέσχης.
  10. Αν χρειαστεί κάποιο μέλος του ιστολογίου (πλην του Ιωσήφ που αποχώρησε) να δημοσιεύσει κάποιο άρθρο αυτό μπορεί να γίνεται μόνο αν η επιτροπή δημιουργίας λέσχης Καστοριάς το επιτρέψει.
Για όλα τα παραπάνω αλλά και για άλλα θέματα θα υπάρξει ιδιωτικό συμφωνητικό με βάση το Αστικό Δίκαιο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου