Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου!


Μπορεί το πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Καστοριάς να έληξε και τυπικά το περασμένο Σαββατοκύριακο, ωστόσο οι ιθύνοντες του Γράμμου Μαυροχωρίου πήραν τη πρωτοβουλία και διοργάνωσαν τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχουν όλες οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του νομού το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου! Αναλυτικά, η ανακοίνωση από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου :

''Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Γ.Σ. Γράμμος Μαυροχωρίου προσκαλεί τον κόσμο του αθλητισμού, τους γονείς και γενικότερα όλους τους φιλάθλους του νομού στο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου που θα πραγματοποιηθεί στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου μας στο δημοτικό Γήπεδο Μαυροχωρίου το προσεχές Σαββατοκύριακο, 14 & 15 Μαϊου 2011.

Οι αναμετρήσεις θα διεξάγωνται από τις 10.30 π.μ. εώς και τις 14.oo
μ.μ. ενώ στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν πολλές εκπλήξεις για τους νεαρούς αστέρες του ποδοσφαίρου ! Πέρα από τα δύο τμήματα των ακαδημιών του συλλόγου μας, το παρόν θα δώσουν τα αντίστοιχα τμήματα των ακαδημιών του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, του Α.Ο. Κάστωρ, της Πενταβρύσου, της Αστραπής Μεσοποταμίας, της Δόξας Κορησού, του Ηρακλή Πολυκάρπης, το Κρόνου, του Νταηλακίου και του Παναργειακού.''

Πηγή: Grammos-fc.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου