Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Προαναγγελία της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πρόστιμο 3.000 ευρώ στον Α.Γ.Σ. Καστοριάς!















Αύριο, Κυριακή 15 Μαϊου 2011, θα πέσει και τυπική η αυλαία του 3ου Ομίλου του Περιφερειακού Πρωταθλήματος με την ομάδα της Καστοριάς να υποδέχεται το Μακεδονικό Φούφα στα πλαίσια της 34ης αγωνιστικής και στη ρεβάνς του 2-1 από τον αγώνα του πρώτου γύρου...

Αξίζει, εξαρχής, να σημειωθεί ότι η προετοιμασία των ''γουναράδων'' κατά τη διάρκεια της εβδομάδας διεξήχθη σ' εντατικούς ρυθμούς καθώς άπαντες στο ερυθροκίτρινο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να αγωνιστούν με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η φετινή αγωνιστική περίοδος.


Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της ομάδας κ. Πασχάλης Δημητρίου θα αναγκαστεί να καταστρώσει τα σχέδια του χωρίς να υπολογίζει στους Δημήτρη Σαββαϊδη ( τιμωρημένος) και Δημήτρη Παπαδόπουλο ( τραυματίας) καθώς επίσης και στους εδώ και καιρό στρατευμένους ποδοσφαιριστές της ομάδας ( Παναγιωτίδης, Μπάτζιος, Φλίνδρης, Καρανάσιος & Μπαμπάκος) , ενώ επιστρέφει ο Γιώργος Μπαμπάνης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο παιχνίδι με τον Πυρσό Γρεβενών.


Παράλληλα, μια δυσάρεστη είδηση έφθασε χθες , Παρασκευή, στα γραφεία του συλλόγου καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Ο με την υπ΄αριθμ.224/12-05-2011 απόφασή της επέβαλλε στον Α.Γ.Σ. Καστοριάς τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ για τον αγώνα ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ-ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ της 13.04.2011.


Για την ιστορία, θα πρέπει να επισημανθεί πως στην εν λόγω αναμέτρηση ο διαιτητής κ. Τσέτσιλας Κωνσταντίνος του Σ.Δ.Π. Γρεβενών είχε καταγράψει στο φύλλο αγώνος την ρίψη πετρωμάτων ( !) από την κερκίδα προς τον αγωνιστικό χώρο , ενώ στην πραγματικότητα είχε διαδραματιστεί μόνο λεκτική επίθεση από μεμονωμένη μερίδα οπαδών της γηπεδούχου ομάδας προς το πρόσωπο του...

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς με διαιτητή τον κ. Τζοφώλη Αριστοτέλη και βοηθούς τους κ.κ. Νταλούκα Θεόδωρο και Τζάνη Νικόλαο , άπαντες του Σ.Δ.Π. Τρικάλων. H παρουσία όλων των φιλάθλων της ομάδας μας στην αυριανή αναμέτρηση κρίνεται κάτι παραπάνω απαραίτητη, προκειμένου να αποδοθεί ένας ελάχιστος φόρος τιμής σ' όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για την τιτάνια προσπάθεια που έκαναν καθ' όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου!


Αναλυτικά, η 34η αγωνιστική:

Σβορώνος Εθνικός Κατερίνης

Γαλατινή Αλεξάνδρεια

Άρης Λόφων Εθνικός Βατερού

Λευκάδια Ημαθίας Πυρσός Γρεβενών

Σειρήνα Γρεβενών Κάστωρ Α.Ο.

Καστοριά Μακεδονικός Φούφας

Βατανιακός Νάουσα

Όλυμπος Λεπτοκαρυάς Α.Σ. Πεντάβρυσος

Νίκη Αγκαθιάς Α. Ε. Σιάτιστα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου