Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Προαναγγελία αγώνα: Πυρσός Γρεβενών - Α.Γ.Σ. Καστοριάς














Μ' ένα ντέρμπι από τα παλιά αναμένεται να ολοκληρώσει τις εκτός έδρας του υποχρεώσεις ο Α.Γ.Σ. Καστοριάς, καθώς οι ''γουναράδες'' αναμένεται να ταξιδέψουν αύριο, Κυριακή 8 Μαϊου 2011, στα Γρεβενά όπου θα αντιμετωπίσουν τον τοπικό Πυρσό στη ρεβάνς του 0-0 από την αναμέτρηση του πρώτου γύρου.

Αξίζει, εξαρχής, να σημειωθεί ότι άπαντες στις τάξεις του ερυθροκίτρινου στρατοπέδου δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης , προκειμένου η ερυθροκίτρινη αρμάδα να εδραιωθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

Όσον αφορά , μάλιστα, στο αγωνιστικό κομμάτι ο τεχνικός της ομάδας κ. Πασχάλης Δημητρίου είδε με μεγάλη ικανοποίηση τους Νίκο Τζιώτζη, Πέτρο Τάντση και Βασίλη Δημητριάδη να ξεπερνούν τις ενοχλήσεις που ένιωθαν μ' αποτέλεσμα να υπολογίζει στις υπηρεσίες τους. Παράλληλα, στα θετικά σημειώνονται οι επιστροφές του Στάθη Αλεξανδρίδη και του Βασίλη Γκούρλια, ενώ στις εδώ και καιρό γνωστές απουσίες των στρατευμένων ποδοσφαιριστών θα πρέπει να προστεθεί ο Γιώργος Μπαμπάνης που σημπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Γρεβενών με διαιτητή τον κ. Ρούσο – Μπεκερτζή και βοηθούς τους κ.κ. Τσόγκα και Ζιώγα , άπαντες του Σ.Δ.Π. Πρέβεζας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 33ης αγωνιστικής:

Εθνικός Κατερίνης – Γαλατινή

Σβορώνος - Άρης Λόφων

Αλεξάνδρεια - Λευκάδια

Εθνικός Βατερού - Α. Ο. Σειρήνα

Πυρσός Γρεβενών - Α. Γ. Σ. Καστοριάς

Α. Ο. Κάστωρ - Βατανιακός Κατερίνης

Μακεδονικός Φούφα - Όλυμπος Λεπτοκαρυάς

ΦΑΣ Νάουσα - Νίκη Αγκαθιάς

Μακεδονικός Σιάτιστας - Α. Σ. Πεντάβρυσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου