Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Τίτλοι τέλους στην ιστορική Καστοριά...


Με την προσπάθεια του Νίκου Χαρίση να ναυαγεί, καθώς η συνάντησή του με τον Τάκη Δανιηλίδη δεν οδήγησε στην πολυπόθητη μεταβίβαση των μετοχών, το τέλος του... δρόμου για την ιστορική Καστοριά στις επαγγελματικές κατηγορίες φαντάζει πλέον οριστικό. Οι παίκτες έχουν ξεκαθαρίσει ότι αν δεν δοθεί λύση στο ιδιοκτησιακό με την εμπλοκή ντόπιου επιχειρηματία, δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών, κάτι που θα σημάνει την οριστική αποβολή των γουναράδων από το πρωτάθλημα.

Ό Νίκος Χαρίσης σε συνεργασία με τους κ. κ. Τομόπουλο, Τριανταφύλλου, Πετρόπουλο και Παρίση κατέθεσε πρόταση 8.000 ευρώ στον Τάκη Δανιηλίδη προκειμένου να πάρει τις μετοχές στα χέρια του και να τρέξειτην ομάδα, ωστόσο στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στην πόλη της Καστοριάς την Παρασκευή, δεν προέκυψε συμφωνία. Κατά συνέπεια, η κατάσταση παραμένει ως έχει και με δεδομένη τη δήλωση των ποδοσφαιριστών ότι δεν πρόκειται να αγωνιστούν στο κυριακάτικο ματς με την Αναγέννηση Γιαννιτσών αν οι μετοχές δεν περάσουν σε χέρια Καστοριανών, η αποβολή της ιστορικής ομάδας από το τρέχον πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής φαντάζει οριστική, καθώς θα πρόκειται για το τρίτο ματς στο οποίο δεν θα κατέβουν οι γουναράδες φέτος και βάσει ΚΑΠ θα αποβληθούν αυτόματα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση σε όλους είναι η πρωτοφανής αδιαφορία και απροθυμία των τοπικών αρχών και κυρίως των ισχυρών επενδυτών της μακεδονικής πόλης να μπουν
μπροστά και να δώσουν λύση, μπροστά στο φάσμα του... λουκέτου για την ιστορική ομάδα.
Όσα ονόματα ντόπιων παραγόντων κι αν έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς ως
ενδιαφερόμενα για τις μετοχές της καστοριανής ΠΑΕ, οι εν λόγω έχουν μείνει στα λόγια
και η πικρή αλήθεια είναι ότι η απραξία τους είναι ανάλογη της συμπεριφοράς των Δανιηλίδη και Τσιπίδη.

Ο απλός Καστοριανός φίλαθλος αναρωτιέται που είναι όλοι αυτοι. Κι έχει
απόλυτο δίκιο...Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι ισχυρισμοί κάποιων στην Καστοριά περί ελπίδας να μην αποβληθεί η ομάδα έστω κι αν δεν παίξει με τα Γιαννιτσά, στηριζόμενοι στο γεγονός ότι εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα των γουναράδων με τον Πυρσό, δεν ευσταθούν. Και εξηγούμαστε: Ο εντός έδρας αγώνας της 7ης αγωνιστικής με την ομάδα των Γρεβενών δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι βάσει ΚΑΠ ήταν υποχρεωμένοι να πληρώσουν το εξοδολόγιο των διαιτητών, κάτι που δεν έπραξαν.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Μηλιάδης (Μακεδονίας) ορθώς και ακολουθώντας τον
κανονισμό δεν τέλεσε το παιχνίδι, αναφέροντας στο φύλλο αγώνα ότι δεν πληρώθηκε το
εξοδολόγιο. Σε αυτή την περίπτωση η γηπεδούχος ομάδας δεν μηδενίζεται αυτόματα,
καθώς η υπόθεση πηγαίνει στον αθλητικό δικαστή, ο οποίος όμως βάσει δεδικασμένου
αναμένεται να κατακυρώσει τον αγώνα και τυπικά υπέρ του Πυρσού Γρεβενών. Βεβαίως
στην Καστοριά μπορεί να ελπίζουν, ωστόσο ρεαλιστικά οι πιθανότητες να δικαιωθούν οι
γουναράδες στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι από ελάχιστες έως
μηδαμινές...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γ. ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Πηγή:www.mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου