Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Προαναγγελία αγώνα: Βισαλτιακός Νιγρίτας- Καστοριά (15.00)


Γηπεδούχοι: Δύο απουσίες αλλά και ισάριθμες επιστροφές μετράει ο τεχνικός του Βισαλτιακού Κυριάκος Αλεξανδρίδης για το ματς κόντρα στην Καστοριά, στο οποίο οι νεοφώτιστοι θα επιχειρήσουν να πετύχουν την τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη τους.Ειδικότερα, στη διάθεση του κόουτς επανέρχονται από τιμωρία οι
Τσιντογιάννης και Ρούμπος , αντιθέτως θα λείψουν τόσο ο τιμωρημένος Κουκουλής , όσο και ο τραυματίας Θεοδωρίδης ο οποίος θα παραμείνει εκτός μάχης για μερικές ακόμη εβδομάδες.

Φιλοξενούμενοι: Για τη φανέλα και για... πάρτη τους θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς στον αγώνα με αντίπαλο τον Βισαλτιακό, όπως τόνισαν στην πρόσφατη ομιλία τους προς τους συμπαίκτες τους οι δύο αρχηγοί των γουναράδων Νίκος Τζιώτζης και Νίκος Καλαφάτης. Παράλληλα, οι παίκτες θα περιμένουν να δουν αν όντως τη Δευτέρα ο μεγαλομέτοχος Απόστολος Τσιπίδης θα προχωρήσει όντως σε πληρωμές, όπως τόνισε το Σάββατο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα θα αγωνιστεί σε ένα ακόμη παιχνίδι με τον Πασχάλη Δημητρίου στην τεχνική ηγεσία. Στην αποστολή της Καστοριάς δεν συμπεριλήφθηκαν οι τραυματίες Στασινόπουλος και Μόσχου , όπως και ο προερχόμενος από επέμβαση Φλίνδρης , αντίθετα ο προερχόμενος από τραυματισμό Τζιώτζης ακολούθησε την ομάδα και θα επιστρατευθεί, εφόσον κριθεί σκόπιμο από τον προπονητή των γουναράδων.

Πηγή: Mikriliga.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου