Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Καστοριά-Αναγέννηση Γιαννιτσών 0-3 α.α. (ΟΑΚΑ Καστοριάς)


Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου εξελίχθηκε στην Καστοριά, όπου η τοπική ομάδα αποχαιρετά εντελώς άδοξα την Γ΄Εθνική, αφού μετά και τον τρίτο μηδενισμό η ομάδα υποβιβάζεται στην Δ΄ Εθνική. Αν και οι ποδοσφαιριστές της έδωσαν κανονικά το παρών στο γήπεδο, η Καστοριά έχασε το παιχνίδι στα χαρτιά από την Αναγέννηση Γιαννιτσών με 0-3, αφού δεν κατορθώθηκε να βρεθούν τα χρήματα για την διαιτησία. Έτσι οι "γουναράδες" υποβιβάζονται στην Δ΄Εθνική μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας στην Β΄και Γ΄Εθνική.

Για την ιστορία το Φ. Α. αναφέρει τα εξής:

Δεν προσήλθε στα αποδυτήρια του γηπέδου ο γιατρός του αγώνα για να υπογράψει το Φύλλο Αγώνα. Δεν έκανα τον αγώνα, διότι η γηπεδούχος ομάδα ΚΑΣΤΟΡΙΑ δεν εξόφλησε τα εξοδολόγια για τους διαιτητές, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα, όπως υποχρεούταν πριν την έναρξη του αγώνα. Το παρόν Φύλλο Αγώνα κλείσθηκε στις 15.05 με καμία άλλη παρατήρηση.

Με αφορμή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην Καστοριά, ο μεγαλομέτοχος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ομάδας Τάκης Δανιηλίδης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:


" Αισθάνομαι την υποχρέωση, μετά τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στην ομάδα και για ότι θα συμβεί από εδώ και πέρα, να ευχαριστήσω τους κατά καιρούς μεγαλοεπενδυτές που ενδιαφέρθηκαν για το καλό της ομάδας και τους τοπικούς άρχοντες για την στήριξη τους. Να είναι καλά όλοι τους που με στην στάση τους έφεραν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Την Δευτέρα το πρωΐ θα δώσω συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Kastoria FM, στον κύριο Τομόπουλο, όπου θα μιλήσω για όλους και για όλα, αναλύοντας πλήρως τα γεγονότα και τα τεκταινόμενα στην ομάδα, από την αρχή που ανέλαβα τις τύχες της και μέχρι σήμερα. Οι μόνοι που δεν φταίνε σε τελική ανάλυση είναι οι αθλητές. Γιατί όλοι οι άλλοι στην Καστοριά ασχολήθηκαν με την ομάδα μόνο και μόνο για πέντε λεπτά δημοσιότητας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου