Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Κάλεσμα της διοίκησης του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, στους παλιούς ποδοσφαιριστές της ομάδας!



Σε κάλεσμα των παλιών ποδοσφαιριστών της ομάδας, προχώρησε η διοίκηση του Α. Γ. Σ. Κ. "Καστοριά", σε μία προσπάθεια να αγκαλιαστεί η Καστοριά, από όλους εκείνους που έχουν τιμήσει και πονέσει την φανέλα της. Η διοίκηση καλεί όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει κατά το παρελθόν την τιμημένη ερυθροκίτρινη φανέλα, σε συνάντηση στο Hotel ΔΕΔΗΣ, την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 και ώρα 11.30 π.μ. Aκολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΣ του Α.Γ.Σ Καστοριάς μέσω επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου:


Αγαπητέ φίλε, παλιέ ποδοσφαιριστή της Καστοριάς, η μεγαλύτερη ομάδα της πόλης μας, η μεγαλύτερη ομάδα του νομού μας, που μας έχει χαρίσει μεγάλες στιγμές δόξας και θριάμβου, η θρυλική ΚΑΣΤΟΡΙΑ, βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της ιστορίας της. Δυστυχώς, απρόσμενα γεγονότα που έλαβαν χώρα την τελευταία χρονιά, οδήγησαν την αγαπημένη μας ομάδα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα.


Η νέα διοίκηση του Α.Γ.Σ.Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» μπαίνει μπροστά, αρωγός μιας μεγάλης προσπάθειας για την αναγέννηση της ομάδας μας, για μία νέα αρχή. Όμως για να επιτευχθεί ο απώτερος σκοπός, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες και παράλληλα η δημιουργία υποδομής και σταθερών βάσεων, χρειάζεται η συνδρομή και η συμπαράσταση όλων.

Αγαπητέ φίλε,


Η Καστοριά μας σε χρειάζεται τούτη την δύσκολη ώρα. Πρέπει όλοι να σταθούμε έμπρακτα δίπλα στην ομάδα μας και να ανταποκριθούμε θετικά ο καθένας στο μέτρο που μπορεί. Επειδή, λοιπόν, πιστεύουμε στη γνώμη σου και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου τις εμπειρίες σου και τους προβληματισμούς σου για την ομάδα μας, επειδή ελπίζουμε πως κι εσύ θα μας βοηθήσεις σε αυτή την νέα προσπάθεια, σε αυτή την νέα αρχή. Για αυτό σε προσκαλούμε σε μία συνάντηση-συζήτηση που θα γίνει στo Hotel ΔΕΔΗΣ, την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 και ώρα 11.30 π.μ., με σκοπό μία εποικοδομητική συζήτηση για την Καστοριά μας, την ομάδα της καρδιάς μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου