Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Εξακολουθεί να εντυπωσιάζει η Καστοριά στα φιλικά που δίνει ενόψει της προετοιμασίας της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!


Νέα νίκη είχαμε το απόγευμα της Πέμπτης για την Καστοριά μιας και σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε νίκησε τον Α. Σ. Νταηλάκι στο γήπεδο του τελευταίου με σκορ 2-6. Ιδιαίτερης μνείας, μάλιστα, χρήζει το γεγονός πως οι ''ερυθροκίτρινοι'' αγωνίστηκαν κατά πλειοψηφία με νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποδεικνύουν έμπρακτα πως όχι μόνο γνωρίζουν το βάρος της φανέλας με την οποία αγωνίζονται αλλά και είναι σε θέση να στελεχώσουν επάξια το ιστορικό σωματείο του Α.Γ.Σ Καστοριάς!

Το φιλμ του αγώνα:


Στο 14΄ο Παπαδόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-1. Στο 30΄ο Λιάμης με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 37΄ο Μπάτζιος με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 43΄ο Πουρσανίδης ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι και ισοφάρισε εκ νέου (2-2), για τους γηπεδούχους.

Το β΄ μέρος ανήκει ολοκληρωτικά στην Καστοριά. Έτσι στο 56΄και στο 67΄ο Τζιώτζης με πλασέ και κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-3 και 2-4 αντίστοιχα. Στο 79΄ο Στασινόπουλος με πλασέ έκανε το 2-5 για να κλείσει το σκορ (2-6) ο Σαββαΐδης στο 87΄με εύστοχο κτύπημα πέναλτι.

Η σύνθεση της Καστοριάς: Παρασκευαΐδης, Παναγιωτίδης (46΄Τομόπουλος), Μπαϊρακτάρης (46΄Λαδάς), Καρανάσιος, Μαντζάνας (60΄Δήμτσιος), Μπορόζης (65΄Τράσιας), Αποστόλου Γεώργ., Σαββαΐδης, Παπαδόπουλος, Μπάτζιος (68΄Στασινόπουλος), Πετρόπουλος (46΄Τζιώτζης).


Εν τω μεταξύ, σπουδαίο φιλικό παιχνίδι θα δώσει η Καστοριά την Κυριακή 2 Μαΐου 2010, στο Αθλητικό κέντρο Νικολάου, με την Αλβανική ομάδα Μπίλιστα, στη μνήμη του αλησμόνητου Χρήστου Νικολάου. Η διοίκηση της ομάδας αποδέχθηκε ομόφωνα την πρόταση της συζύγου του εκλιπόντος Ανθής Νικολάου κι έτσι με την παρουσία της θα τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την μνήμη ενός φανατικού φίλου της Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου