Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Τα σημαντικότερα νέα για το μέλλον του Α.Γ.Σ Καστοριάς όπως προέκυψαν μετά τη σημερινή συνέντευξη τύπου του νέου ΔΣ του συλλόγου!


Μέσα σε κλίμα συγκρατημένου ενθουσιασμού αλλά και ευδιάκριτης αισιοδοξίας για ένα ευοίωνο μέλλον πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου του 2010, η συνέντευξη τύπου του Α.Γ.Σ Καστοριάς στα γραφεία της Ε.Π.Σ Καστοριάς, κατά την οποία μάλιστα έδωσε το παρόν σύσσωμο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείο.

Συγκεκριμένα, σ' αυτήν την άκρως ενδιαφέρουσα και πολυαναμενόμενη εκδήλωση το παρόν έδωσαν ο Πρόεδρος Νικόλαος Χαρίσης, ο αντιπρόεδρος Καφές Δημήτριος, ο γραμματέας Παρίσης Θέμελης, ο ταμίας Ιωάννης Τομόπουλος,ο γενικός αρχηγός Αχιλλέας Καφές, ο υπεύθυνος τύπου Βασίλης Χριστόπουλος καθώς και τα μέλη Βραγγάλας Ανδρέας, Σιδέρης Κατσάνος και Χρήστος Δαμιανός!

Πέρα από την ολομέλεια της διοίκησης, η παρουσίαση του νέου ΔΣ του Α.Γ.Σ Καστοριάς κίνησε το ενδιαφέρον των φορέων των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας του νομού Καστοριάς και , φυσικά, του επιτελείου του Kastoria-FC News, το οποίο και σας παρουσιάζει υπό τη μορφή τίτλων τα καιριότερα και πιο ουσιώδη σημεία της συνέντευξης!

Άξιο αναφοράς,επίσης, αποτελεί το γεγονός πως τόσο τα ερωτήματα μας όσο και των υπολοίπων παρευρισκομένων διαλευκάνθηκαν πλήρως από τις απαντήσεις που έδωσαν οι νέοι διοικούντες το σύλλογο, γεγονός που αποδεικνύει πως ο Α.Γ.Σ Καστοριάς έχει γυρίσει σελίδα στην ιστορία του αρχής γενομένης με το επικοινωνιακό κομμάτι. Ευχή όλων αποτελεί η ανάλογη συνέχεια και σ' ο,τι έχει να κάνει με την οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος ούτως ώστε η Καστοριά να αναγεννηθεί από τις στάχτες της βιώνοντας και πάλι στιγμές δόξας και περηφάνιας όπως τον παλιό καλό καιρό...!


Eν συντομία οι πιο σημαντικές δηλώσεις που ειπώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας.

1.Η διοίκηση καλεί τους πάντες σε παν-καστοριανή συν-στράτευση (οπαδούς, επιχειρηματίες, παλιούς παίκτες και παράγοντες). Για τον σκοπό αυτό υπάρχει σχέδιο από την νέα διοίκηση.

2.Η διοίκηση θέλει χορηγούς και εκτός Καστοριάς.

3.Πρέπει να καταβληθεί προσπάθεια για να ανεβεί η ομάδα σύντομα διότι το 2011-12 οι όμιλοι της Δ Εθνικής θα είναι

4.Αν η ομάδα τερματίσει πρώτη του χρόνου ανεβαίνει απ’ ευθείας διότι ο Α.Φ.Μ. του ΑΓΣ Καστοριάς είναι διαφορετικό από εκείνο της ΠΑΕ. Ως εκ τούτου πορεύεται με αυτόν τον Α.Φ.Μ και όταν θα μετατραπεί σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ τα πράγματα δεν θα είναι δύσκολα.

5.Η ΠΑΕ Καστοριά αυτή την στιγμή βρίσκεται σε διαδικασία εκκαθάρισης. Ο ΑΓΣ Καστοριάς δεν χρεωστάει σε τρίτους.

6.Σκοπός είναι η δημιουργία ακαδημιών και η ομάδα να βασισθεί σε γηγενείς παίκτες.

7.Η ομάδα θα ενδιαφερθεί για παίκτες όπως Λίτσκας, Σίσκος, Χουνουζίδης, Καλαφάτης, Μήνος, Αθανασιάδης, Γιόσιτς, Λαζαρίδης άλλοι. Οι πόρτες είναι ανοικτές για όλους αλλά πάντα υπό την προϋπόθεση ότι εγκρίνονται από τον εκάστοτε προπονητή.

8.Η ομάδα συνεχίζει τους φιλικούς αγώνες. Στις 2 Μαΐου υπάρχει φιλικό με μία Αλβανική ομάδα εις μνήμη του παλιού ποδοσφαιριστή Νικολάου.

9.Σε μερικές μέρες θα υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με όλους τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Καστοριάς.

10.Η διοίκηση θα κινηθεί σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους ώστε να γίνουν μέλη στην ομάδα.

11.Κανένα μέλος της διοίκησης δεν έχει να κερδίσει και δεν θέλει να κερδίσει τίποτα από την ενασχόληση του με την ομάδα.

12.Πρόθεση της διοίκησης είναι η ενεργοποίηση κάθε Καστοριανού και η επαναλειτουργία του ΣΦΟΚ Καστοριάς. Στις συνελεύσεις της ομάδας θα μπορεί να συμμετάσχει και ένα μέλος του ΣΦΟΚ.

13.Η ομάδα κάνει 2 προπονήσεις την εβδομάδα σήμερα και δίνει από ένα φιλικό κάθε βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου