Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Υπέγραψε στην Π.Α.Ε. Βέροια ο Δημήτρης Στασινόπουλος!

Ρεπορτάζ- Επιμέλεια: Ιωσήφ Χατζητιμοθέου


Λίγες μέρες μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Βασίλη Μηλιάτη στον Άρη Θεσσαλονίκης, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που συγκαταλέγεται κατά γενική ομολογία στα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια το καστοριανό ποδόσφαιρο πραγματοποίησε το πρώτο αλλά πλέον σημαντικό βήμα προκειμένου να ασχοληθεί επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος γίνεται για το Δημήτρη Στασινόπουλο, ο οποίος το πρωί της περασμένης Δευτέρας πέρασε τις αναγκαίες εξετάσεις και ενάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της Βέροιας. Συγκεκριμένα, ο πολλά υποσχόμενος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται για τον επόμενο τουλάχιστον χρόνο με τα χρώματα της ‘’βασίλισσας του βορρά’’ στο πρωτάθλημα της Superleague κάτω των 20 ετών.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι ο ανερχόμενος άσσος είχε δοκιμαστεί τον περασμένο Μάιο στον Ολυμπιακό και παρ’ ότι είχε αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, εντούτοις η μετακίνηση του στην ομάδα νέων των ‘’ερυθρολεύκων’’ δεν προχώρησε για διάφορους λόγους.

Γεννηθείς στις 6 Ιουνίου 1995, ο Δημήτρης Στασινόπουλος μπορεί να διανύει μόλις το 17ο έτος της ηλικίας του αλλά ξεχωρίζει για το ήθος του σαν άνθρωπος και για την ηγετική του φυσιογνωμία και την μαχητικότητα του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία του Κάστορα, όπου όμως δεν έμεινε για πολύ καιρό αφού από την παιδική του ακόμα ηλικία μεταγράφηκε μαζί με το μεγαλύτερο αδερφό του, Χρήστο στους Ερασιτέχνες της Π.Α.Ε. Καστοριά.



Την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 φόρεσε τη φανέλα της Α.Ε. Γραμμοχωρίων στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενώ τα τελευταία δυο χρόνια έλαμψε δια της παρουσίας του αγωνιζόμενος με τα χρώματα του Α.Γ.Σ. Καστοριάς. Συγκεκριμένα, κατά τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε είκοσι τρεις (23) αγώνες της Καστοριάς ενώ πέτυχε δύο (2) γκολ, ένα στο παιχνίδι Καστοριά-Αλεξάνδρεια 3-5 και ένα στο παιχνίδι Κοζάνη-Καστοριά 6-2. Πέρυσι, είχε αγωνιστεί σε έντεκα (11) παιχνίδια σημειώνοντας δύο τέρματα, ένα στο παιχνίδι Καστοριά-Σειρήνα Γρεβενών 5-1 και ένα στο Καστοριά-Α.Ε. Σιάτιστας 8-0).

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια ο ανερχόμενος ποδοσφαιριστής αποτελούσε βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μάλιστα, υπήρξε αρχηγός της ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Καστοριάς που κατέλαβε την πρώτη θέση στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής των μικτών εθνικών ομάδων, ενώ διακρίθηκε και με τους επίλεκτους νέους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην επόμενη φάση του εν λόγω θεσμού.

Φανερά χαρούμενος για τη μεταγραφή του ο νεαρός άσσος επεσήμανε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στους ‘’Ορίζοντες’’ τα εξής: ‘’ Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας όπως είναι η Π.Α.Ε. Βέροια. Από την πρώτη μου μέρα εδώ διαπίστωσα ότι το επίπεδο είναι υψηλό και είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου το ποδόσφαιρο’’.

Εν συνεχεία, ο ανερχόμενος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: ‘’ Σίγουρα αποτελεί ευκαιρία για κάθε παιδί. Εύχομαι να έχουν και άλλα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν την εμπειρία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ όλους αυτούς που με στήριξαν στη μέχρι τώρα πορεία μου, κυρίως του γονείς μου και τους φίλους μου.’’



Πηγή: Εφημερίδα Ορίζοντες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου