Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Φιλικός αγώνας: Α.Γ.Σ. Καστοριά- Δόξα Κορησού 4-4

Άρωμα...Αγγλίας είχαμε στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α. του Δήμου Καστοριάς, καθώς η ομάδα της Καστοριάς ήρθε ισόπαλη με αντίπαλο τη Δόξα Κορησού με το εντυπωσιακό 4-4.

Αξίζει, εξαρχής, να σημειωθεί πως η αναμέτρηση δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής μιας και οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν έχοντας αρκετές απουσίες ενώ τη μερίδα του λέοντος των εντυπώσεων κέρδισαν οι ουκ ολίγοι νεαροί σε ηλικία αλλά πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης Δόξας Κορησού.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του δείκτη του σκορ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα τέρματα του Δημήτρη Στασινόπουλου στο 5' και του Διονύση Λίτσκα στο 30', για να μειώσει αρχικά λίγο πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου( 43')  ο Χαράλαμπος Ζυπίδης ( σ.σ. αγωνίστηκε με τη Δόξα Κορησού) με ωραίο πλασέ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης( 50'), ο Χαράλαμπος Ζυπίδης σημείωσε με ωραία ενέργεια το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στο 55' ο Παντελής Γάκιας με ασύλληπτο σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απάντηση της Καστοριάς ήταν άμεση με το Βασίλη Αναγνωστόπουλο να ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ στο 58'. Τέσσερα λεπτά αργότερα( 62'), ο Θάνος Μπορόζης τροφοδότησε ωραία τον Στέφανο Ζηκίδη που από πλεονεκτική θέση σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, ενώ στο 65' έπειτα από κόρνερ του Ζυπίδη ο Χρήστος Μπαμπάκος έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη για να διαμορφωθεί το τελικό 4-4.

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Ιορδάνη Δημητριάδη. 

Το φύλλο του αγώνα: 



   Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ
1
Δημητριάδης
1
Κολλάρας
2
Μήνος
2
Γάκιας Π.
3
Μπαμπάκος 
3
Βελλίδης Θωμ.
4
Αναγνωστόπουλος
4
Τόλος Γ.
5
Κενανίδης
5
Ψωμαδάκης Π.
6
Λέκκος
6
Τζαχαλής Αργ.
7
Λίτσκας Διον.(46' Zηκίδης)
7
Μαρκόπουλος
8
Στασινόπουλος 
8
Παπαϊωαννίδης
9
Μπορόζης 
9
Ζυπίδης
10
Μηλιάτης 
10
Γεωργιάδης Ανδρ.
11
Πετρόπουλος ( 10' Γκέκας)
11
Τσόπρας
Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου
Προπονητής: Σπύρος Μηλιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου