Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Έλαμψε....στον Ολυμπιακό ο Δημήτρης Στασινόπουλος!


Τις καλύτερες των εντυπώσεων άφησε ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής της Καστοριάς, Δημήτρης Στασινόπουλος ο οποίος κλήθηκε από τους υπεύθυνους των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έλαβε μέρος στις προπονήσεις των ακαδημιών και σε ένα δοκιμαστικό φιλικό παιχνίδι ως μέλος μιας επίλεκτης ομάδας απέναντι στην ομάδα νέων του Ολυμπιακού.

Αξίζει ,μάλιστα, να σημειωθεί πως ο φέρελπις ποδοσφαιριστής όχι απλά είχε θετική παρουσία αλλά και ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης με εντυπωσιακή ενέργεια και σουτ, προκαλώντας άριστες εντυπώσεις και κολακευτικά σχόλια στους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου!

Φανερά χαρούμενος και αισιόδοξος ο νεαρός άσσος επεσήμανε σε αποκλειστικές του δηλώσεις στους ‘’Ορίζοντες’’ τα εξής: ‘’ Ήταν μια τρομερή εμπειρία για μένα, οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού είναι ιδανικές και κάθε ποδοσφαιριστής χαίρεται να παίζει ποδόσφαιρο σε τέτοιες συνθήκες. Είναι εντελώς διαφορετικός ο τρόπος που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του συλλόγου το ποδόσφαιρο’’.

Εν συνεχεία, ο ανερχόμενος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: ‘’ Σίγουρα αποτελεί ευκαιρία για κάθε παιδί. Όταν πας να δοκιμαστείς σε μια τέτοια ακαδημία σίγουρα περιμένεις κάτι καλό. Εύχομαι να έχουν και άλλα παιδιά την ευκαιρία να ζήσουν αυτήν την εμπειρία.’’

Κλείνοντας, θα πρέπει να αναφερθεί ότι στα εν λόγω δοκιμαστικά κλήθηκε και ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Κάστορα, Ραφαήλ Χατζάρας ο οποίος όμως στάθηκε άτυχος καθώς ένας τραυματισμός της τελευταίας στιγμής δεν του επέτρεψε να συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα παρά μόνο σε μια μόλις προπόνηση. 

Πηγή: Εφημερίδα ''Ορίζοντες'', Σάββατο 21 Απριλίου 2012 

ΥΓ: Το επιτελείο του ιστολογίου μας έλαβε ειδοποιητήριο e-mail με το οποίο γνωστοποιείται πως η ιστοσελίδα www.kastoria-fc.gr βρίσκεται και πάλι σε λειτουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου