Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΛΕΥΚΑΔΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-0

Με ήττα ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα μας, καθώς ηττήθηκε στην Ημαθία από τα Λευκάδια με 2-0. 

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής (25/5/2012)

''Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

7. Κηρύσσει το σωματείο ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ πειθαρχικά ελεγκτέο και επιβάλλει σ΄αυτό συνολική χρηματική ποινή χιλίων τετρακοσίων (1.400) ευρώ (ΑΓΩΝΑΣ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΓΣ – ΠΕΡΔΙΚΚΑ ΑΕ, 11.04.2012).''

Αναλυτικά, οι αποφάσεις της Πειθαρχικής επιτροπής εδώ.

* Στην απόφαση δεν αναγράφονται οι λόγοι της τιμωρίας, για αυτόν ακριβώς το λόγο κρίνουμε αναγκαία την αναμονή της τοποθέτησης της ''Επιτροπής Σωτηρίας'' δια μέσου του επίσημου μέσου ενημέρωσης και πληροφόρησης του κοινού της ομάδας μας.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Α.Ε. ΠΕΡΔΙΚΚΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1-0

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα της στον Περδίκκα.

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ 0-3

Την ήττα με σκορ 0-3 γνώρισε η ομάδα μας στον εντός έδρας αγώνα της με την Ακαδημία Πλαταμώνα. 

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

ΝΑΟΥΣΑ - ΚΑΣΤΟΡΙΑ 2-1

Με σκορ 2-1 έχασε η ομάδα μας από την Νάουσα στον εκτός έδρας σημερινό της αγώνα. Το μοναδικό γκολ της ομάδος μας πέτυχε ο Μπάμπης Ζυπίδης στο 74ο λεπτό. 

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Φιλικός αγώνας: Α.Γ.Σ. Καστοριά- Δόξα Κορησού 4-4

Άρωμα...Αγγλίας είχαμε στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Ο.Α.Κ.Α. του Δήμου Καστοριάς, καθώς η ομάδα της Καστοριάς ήρθε ισόπαλη με αντίπαλο τη Δόξα Κορησού με το εντυπωσιακό 4-4.

Αξίζει, εξαρχής, να σημειωθεί πως η αναμέτρηση δεν χρήζει ιδιαίτερης κριτικής μιας και οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν έχοντας αρκετές απουσίες ενώ τη μερίδα του λέοντος των εντυπώσεων κέρδισαν οι ουκ ολίγοι νεαροί σε ηλικία αλλά πολλά υποσχόμενοι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης Δόξας Κορησού.

Όσον αφορά τη διαμόρφωση του δείκτη του σκορ, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τα τέρματα του Δημήτρη Στασινόπουλου στο 5' και του Διονύση Λίτσκα στο 30', για να μειώσει αρχικά λίγο πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου( 43')  ο Χαράλαμπος Ζυπίδης ( σ.σ. αγωνίστηκε με τη Δόξα Κορησού) με ωραίο πλασέ. Με το ξεκίνημα της επανάληψης( 50'), ο Χαράλαμπος Ζυπίδης σημείωσε με ωραία ενέργεια το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ στο 55' ο Παντελής Γάκιας με ασύλληπτο σουτ από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η απάντηση της Καστοριάς ήταν άμεση με το Βασίλη Αναγνωστόπουλο να ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ στο 58'. Τέσσερα λεπτά αργότερα( 62'), ο Θάνος Μπορόζης τροφοδότησε ωραία τον Στέφανο Ζηκίδη που από πλεονεκτική θέση σημείωσε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του, ενώ στο 65' έπειτα από κόρνερ του Ζυπίδη ο Χρήστος Μπαμπάκος έστειλε άθελα του τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητριάδη για να διαμορφωθεί το τελικό 4-4.

Άριστη ήταν η διαιτησία του κ. Ιορδάνη Δημητριάδη. 

Το φύλλο του αγώνα: 



   Α.Γ.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ
1
Δημητριάδης
1
Κολλάρας
2
Μήνος
2
Γάκιας Π.
3
Μπαμπάκος 
3
Βελλίδης Θωμ.
4
Αναγνωστόπουλος
4
Τόλος Γ.
5
Κενανίδης
5
Ψωμαδάκης Π.
6
Λέκκος
6
Τζαχαλής Αργ.
7
Λίτσκας Διον.(46' Zηκίδης)
7
Μαρκόπουλος
8
Στασινόπουλος 
8
Παπαϊωαννίδης
9
Μπορόζης 
9
Ζυπίδης
10
Μηλιάτης 
10
Γεωργιάδης Ανδρ.
11
Πετρόπουλος ( 10' Γκέκας)
11
Τσόπρας
Προπονητής: Πασχάλης Δημητρίου
Προπονητής: Σπύρος Μηλιάτης

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Συνέντευξη του προέδρου του Α.Ο. Κάστωρ, κ. Σταύρου Μπαχαδέρογλου στους Ορίζοντες της Πέμπτης!

Μη χάσετε αύριο, Πέμπτη 3 Μαϊου 2012, στην καθημερινή εφημερίδα της Καστοριάς ''Ορίζοντες'' μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του δημιουργού και προέδρου της ομάδας του Κάστορα, κ. Σταύρου Μπαχαδέρογλου. Ο ισχυρός άνδρας των ''βυσσινί'' ανιστορεί την πορεία του στο...μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου, κάνει τον απολογισμό της φετινής χρονιάς για το ''τρίτο του παιδί'', σχολιάζει τη στήριξη του κόσμου και των Μ.Μ.Ε. της Καστοριάς, αποκαλύπτει το πως και το γιατί ''χάλασε'' η συγχώνευση των δυο ομάδων της πόλης μας και αναλύει διεξοδικά το προσωπικό του όραμα για την ομάδα του Κάστορα κι όχι μόνο...!




Παρατίθενται ορισμένα αποσπάσματα από την εν λόγω αποκλειστική συνέντευξη- εξομολόγηση:



«Ήμουν συγκεκριμένος πέρσι το καλοκαίρι, όταν μιλούσα με τον Αχιλλέα το Σταμούλη. Είχα πει ότι δεν έχω καμία αντίρρηση ούτε προσπαθώ να καπελώσω την Καστοριά γιατί η ιστορία δεν παραγράφεται. Απλά πρέπει να διαιωνίζεται με σωστό τρόπο και έτσι όπως έγινε η ιστορία της ομάδας της Καστοριάς, ασέλγησαν όλοι πάνω της, μετά την εποχή του Παναγιώτη του Σπυρόπουλου, ο οποίος κρατούσε την Καστοριά σε αξιοθαύμαστο επίπεδο για να λέμε την αλήθεια. Μπορεί να έλεγε οτιδήποτε ο κόσμος, εμένα δεν με ενδιαφέρει γιατί ασχολήθηκα με τα ποδοσφαιρικά θέματα και ασχολούμαι εδώ και 17 χρόνια με τον Κάστορα. Ό,τι και να λένε, ο άνθρωπος είχε την Καστοριά σε ένα επίπεδο υψηλό. Από εκεί και έπειτα, επειδή το πίστευα και το πιστεύω ότι τρεις ομάδες στο νομό μας δεν μπορούν να λειτουργήσουν στην Δ Εθνική με την κρίση που υπάρχει, γιατί φαινόταν από πέρσι και εμείς το ζούμε στον κλάδο μας...»



«...Διαφωνούσαμε, όμως, στο θέμα του Α.Φ.Μ. Εγώ έλεγα ότι η Καστοριά δεν μπορεί να πάει με το δικό της Α.Φ.Μ. Δεν με ενδιέφεραν ούτε τα προεδριλίκια ούτε τίποτε. Είχα πει τις εξής δυο προτάσεις. Αν πήγαινε με το Α.Φ.Μ. του Κάστορα ήθελα να είμαι πρόεδρος, αν πήγαινε με το Α.Φ.Μ. της Καστοριάς – γιατί σ’ αυτό διαφωνούσαμε με τον Αχιλλέα τον Σταμούλη- θα διέθετα όλους τους παίκτες στη διάθεση της νέας ομάδας αλλά δεν θα συμμετείχα στο συμβούλιο γιατί πίστευα και όπως φαίνεται, δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει ότι ήρθε ένα πρόστιμο που το πλήρωσε ο Παναγιώτης ο Σπυρόπουλος επί εποχής του. Ήθελα να αποφύγω αυτό το σκόπελο, δεν ήθελα να είμαι στο συμβούλιο γιατί αυτά βαρύνουν και το παλιό και το καινούριο συμβούλιο. Έτσι, λοιπόν, έλεγα πως αν θέλουν μπορεί να παραμείνει ως Καστοριά, ούτε καν Νέα Καστοριά και να πάρουν όποιους παίκτες θέλουν, χωρίς να συμμετέχω στο συμβούλιο και απλά να βοηθάω απ’ έξω. Εφόσον, όμως γινόταν Νέα Καστοριά με το Α.Φ.Μ. του Κάστορα ήθελα να είμαι εγώ ο πρόεδρος. Αυτές οι δυο ήταν οι προτάσεις μου, δεν ευοδώθηκαν για διάφορους λόγους..... »







«...Εγώ δεν μπορώ να ξανά συζητήσω άλλο, γιατί στην πόλη της Καστοριάς ζούμε και έχω ακούσει πάρα πολλά από τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν με την Καστοριά. Δεν πρόκειται να ξανά ασχοληθώ εγώ, αν όμως φτάσουν οι ίδιοι στο σημείο να μου προτείνουν οτιδήποτε τότε είμαι ανοικτός σε κάθε συζήτηση. Εγώ, όμως, από την πλευρά μου δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω τέτοια προσπάθεια όπως το καλοκαίρι που μας πέρασε. Με τίποτα…Και με πείραξε πάρα πολύ το γεγονός ότι στον δεύτερο αγώνα με την Καστοριά, που παίξαμε στην έδρα μας, οι παράγοντες έβριζαν τα παιδιά, τις μάνες και τους πατεράδες. Είναι ντροπή, τι έπρεπε να κάνουμε δηλαδή; Ή θα έπρεπε να κάτσουμε να χάσουμε για να μη μας βρίζουν ή δεν ξέρω τι άλλο…»